Foto: Instagram

LJUBAVNA PRIČA GODINE? NI NE TRUDE SE SKRIVATI: Diva je pozvala bivšeg dečka na večeru, ostao je kod nje do jutra!

Autor: Dnevno.hr

Ljubav između Jennifer Lopez I Bena Afflecka, očito postoji, a puno toga govori i da prelazi u sve intimniju fazu.

Bivši partneri, 51-godišnja Jennifer i tri godine mlađi Ben već neko vrijeme ne skrivaju svoju da vrijeme provode zajedno. Paparazzi ih uporno prate, no njih to previše ne zanima.

Bilo je tako i prošle noći, kad su fotografi “kampirali” ispred njezine kuće gdje je Affleck svratio na večeru. Čini se da je uživao jer skroz do jutra nije napuštao kuću.

Zajedno nakon 16 godina?

A kad je odlučio poći na svoju adresu nije imao ni najmanju namjeru da to pokuša učiniti neprimjetno. Čak je paparazzima uputio i osmijeh kroz prozor automobila. Mnogi to već tumače kao poruku da je glumac “sretan kao nikad” i da je pitanje dana kad će potvrditi da se ponovo rodila ljubav između njega i Jennifer.

Affleck i Lopez prekinuli su zaruke sad već davne 2005. godine. Glumac je nakon toga pronašao utjehu u vezi s kolegicom Jennifer Garner s kojom ima dvije kćeri i sina, dok je J.Lo bila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem te je majka 12-godišnjih blizanaca.

S Affleckom se ponovo zbližila tijekom zadnja dva mjeseca, nakon raskida zaruka s igračem baseballa Alexom Rodriguezom.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.