Instagram

Lana Klingor donosi prelagan, a preukusan recept za domaće kobasice! Morate ga isprobati!

Autor: Iva Hanzen

‘Ako se mene pita, jedino što želim raditi do kraja života je kuhati i biti sa svojim psima i djecom’, rekla je Lana Klingor Mihić u jednom intervjuu koji je nedavno dala. Ako se nas pita, smatramo da bi se Lana trebala posvetiti upravo ovim aktivnostima, pogotovo kuhanju jer na njezinom Instagram profilu redovito nailazimo na odlične recepte. Tako nas je oduševila ovim za domaće kobasice.

‘Dajte mašti na volju, SPICE UP your life ili u ovom slučaju kobasice ?. Da, napravite ih sami. Bez aditiva, od mesa kojeg sami odaberete i sameljete (ja sam uzela juneći vrat i svinjski but u @mesnicaravlic). Od začina sam koristila sol, papar, slatku i dimjenu crvenu papriku (sve @kotanyi.hrvatska) i malo češnjaka.’, napisala je bivša pjevačica pored videa na kojem vam detaljno pokazuje kako da sami napravite ovo jelo koje svi obožavamo, a sudeći po videu, proces izrade istih uopće nije težak. Apsolutno savjetujemo da isprobate.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.