Foto: Instagram

Lana Jurčević se bacila u dizajniranje odjeće! Nije li ovo najružnija kombinacija koju ste ikad vidjeli!?

Autor: Iva Hanzen

Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla sa svojom beauty linijom La Piel, Lana Jučervić se ‘bacila’ i na dizajniranje odjeće. Tako je za potrebe koncerta u Đurđevcu sama kreirala kombinaciju na nastup. Ista se sastojala od topića i hlača visokog struka, prekrivenim egzotičnim reljefnim uzorkom. Look je zaokružila maramom za glavu i premda još možemo prijeći preko ovog izdanja, marama je definitivno bila previše. Doduše, Lana zaslužuje svaku pohvala za pokušaj da sama osmisli outfit za nastup, a njezini su se fanovi jednoglasno složili s tim da je pjevačica prekrasna u ovom izdanju, no nadamo se da će za sljedeći nastup ipak odbrati smireniju kombinaciju. Naime, svatko tko se želi upustiti u dizajnirane odjeće ili bilo kakav drugi posao vezan uz modu bi trebao znati ono slavno pravilo koje nalaže da je manje više. Dakle, bez pretjerivanja drugi put Lana!.

Instagram

Lanu je k tome toliko ponijela atmosfera na koncertu da je prvo divlje plesala, a onda je legla na pod.

Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story
Screenshot Instagram Story

Izgleda da je Lana napravila pravi cirkus, ne samo od svog outfita, već i cijelog nastupa, ali nadamo se da će odustati od cirkusantskih oprava jer je stvarno lijepa žena i svakako bi bilo bolje da naglašava tu ljepotu, umjesto da ju sakriva ovakvim odjevnim predmetima i ponašanjem.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.