Instagram

Lana Jurčević pokazala seksi guze svojih prijateljica! OTKAZAT ĆE NAM SRCE!

Autor: Iva Hanzen

‘Jedan throwback (vraćanje u prošlost). S obzirom da mora još vidjela nisam pa bar me tješi ova slika’, napisala je Lana Jurčević preko Instagram Storyja kojim se prisjetila prošlogodišnjeg ljetovanja sa svojim najboljim prijateljicama.

Screenshot Instagram

Riječ je o nekoliko prvoklasnih ljepotica. One su redom:

Voditeljica i influencerica Paula Sikirić

Instagram

Poduzetnica Brita Bobetić

Instagram

Podzetnica Petra Škoda Štrok 

Instagram

Make up blogerica Jelena Perić

Instagram

Podsjetimo, djevojke su prošle godine imale nezaboravno ljeto. Petra se udavala pa je organizirala djevojačku koja je podrazumijevala izležavanje na luksuznom brodu te lude izlaske s popriličnim količinama alkohola. Tako je nastala i fotografija koju je Lana podijelila na svojem Instagramu i to na našu veliku radost, jer bismo ove guze mogli gledati do iznemoglosti.




Evo kako su cure partijale prošle godine.

Instagram

Doduše, začudilo nas je da Lana nije još bila na moru. Znamo da mnogo radi, i to ne samo na svojoj glazbenoj karijeri, nego i na onoj u području industrije ljepote. Njen beauty brend La Piel je postao pravi hit, no i Maja Šuput ima svoj brend, pa nađe vremena za odmor. Lana je očito još veća radoholičarka, a i malo nam je lakše sada kada znamo da i slavni nemaju savršena ljeta.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.