Instagram

Lana Jurčević otkrila nove poslovne planove! Ovo nije uspjelo niti jednoj hrvatskoj pjevačici!

Autor: Iva Hanzen

Kad je Lana Jurčević izbrisala sve fotografije sa svog Instagram profila, strašno nas je zabrinula, pogotovo zbog toga što je ovaj čin uslijedio nakon što se ozbiljno posvađala s fanovima. Naime, prigovarali su joj zbog toga što nije objavila novi hit već godinu i pol, a neki su čak prognozirali kraj njezine karijere. Ali, kako su isti bili u krivu! Naime, Lana nije prestala raditi na svojoj glazbenoj karijeri, već je dapače pripremala nešto specijalno. Na Instagramu je tako nakon par dana šutnje, objavila fotografiju i video uz značajne riječi.

 

View this post on Instagram

 

Wooohooo! It’s finally happening. My childhood dream is about to become reality. ?? I hate papers, I hate everything that has to do with paperwork, except this one – this paper has already changed my life! I have signed a contract for international music label: Warner music!! It didn’t happen yesterday, it happend 15 months ago, but I was working on it for years… Can you imagine how hard was it to be quiet and not say anything about it? Sooo guys, meet LA LANA :)) The new version of me! And welcome to the new chapter of my life! ❤️❤️❤️ It’s gonna be fun, fun, fun! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ??Wooohooo!?? Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. ?? Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog – ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’… A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! ❤️❤️❤️ Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme… nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti… ??❤️

A post shared by La Lana (@lalana) on

Pored videa je napisala:

‘Wooohooo! Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze sa papirima, osim ovog – ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’… A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutiti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Update-anu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme… nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti…’

 

View this post on Instagram

 

Words on the tip of my tongue but I ain’t gonna say ‘em ?

A post shared by La Lana (@lalana) on

Pored fotografije je pak napisala: ‘Riječi su mi na vrh jezika, ali neću ih izgovoriti’, a Lana je objavila i Instagram Story kojim se zahvalila i medijima i fanovima, jer su svi odlično reagirali na ove vijesti.

Instagram Story

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.