Instagram

Lana Jurčević lansirala dezinfekcijski sprej! Svi ga žele, a zarada ide u humanitarne svrhe! Maja Šuput pak nakon haljina dijeli još nešto!

Autor: Iva Hanzen

Nakon silnog angažmana koji je Antonija Blaće poduzela kako bi pomogla građanima Hrvatske u borbi s koronavirusom, ali i posljedicama potresa koji je nedavno pogodio Zagreb i okolicu, i druge su se slavne dame bacile na humanitarne akcije čije detalje su podijelile na svojim Instagram profilima.

Tako je Lana Jurčević sa svojim radnicima koji djeluju u okviru njezinog brenda La Piel pokrenula proizvodnju zaštitnih rukavica koje idu našim zdravstvenih djelatnicima, a sam La Piel je lansirao i novi dezinfekcijski sprej koji će u ovim trenucima dobro doći baš svakom kućanstvu, dok je najbolja stvar u cijeloj priči ta da Lana zaradu od istog neće staviti u svoje džep, već će ista ići u humanitarne svrhe. Detalje ovog hvalevrijednog čina možete vidjeti u videu ispod, a suvišno je uopće govoriti da su njezini fanovi oduševljeni njime jer osim što će im dobro doći Lanin dezinfekcijski sprej, raduju se što će novcima od istog pomoći drugima.




Maja Šuput pak nakon haljina koje je podijelila, dijeli i svoje Majushka mikrofone, a kako osvojiti jedan, saznajte u statusu ispod.

 

View this post on Instagram

 




Nakon 7 dana , 7 dobitnika i tisuce i tisuce onih koji nazalost a nisu osvojili odlucila sam jos malo uveseljavat ??? Slusajuci stozer i psihologe koji nam govore da moramo ostati pozitivni, siriti dobre vibracije, saliti se i pjevati jer depresija navlaci druge bolesti, odlucila sam vas malo potaknut da vise pjevate po kuci ??? Ovoga puta MAJUSHKA daruje poklon paket a sve sto vi morate jest snimiti neki stori kako pjevate i ludujete po kuci i svakako tagirajte @majushkaofficial kako bi uopce vidjela vas video ??? Najbolji osvaja paket a meni ce najveca nagrada biti sto sam vas potaknula na zabavu i veselje ? Imate tjedan dana pa pjevajte do mile volje … Ajmo igrat…

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Antonija Blaće se posebno angažirala oko potresa, a objavila i popis OPG-ova od kojih možete naručiti hranu sada kada tržnice ne rade!

Maja Šuput odlučila razveseliti fanove u ovoj teškoj situaciji! Dijeli haljine u kojima je nastupala!

Lana Jurčević: ‘Iza koronavirusa leži velika lekcija!’ Objavila i video koji mami suze i izaziva ganuće!

Dok Šuput daruje haljine, Ciganović ‘iskopao’ objavu koja optužuje njezinog supruga da duguje novac!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.