Instagram

Krv Meghan Markle ključa nakon što je znala da je Kate Middleton i dalje popularnija od nje! Ima plan kako popraviti svoj imidž, ali Harry se ne slaže s istim!

Autor: Iva Hanzen

Kate Middleton je navodno u središtu teške zavade između princa Harryja i Meghan Markle. Prema tabloidu Woman’s Day, Markleina krv ključa nakon što je saznala da je Middleton i dalje popularnija od nje i u Velikoj Britaniji i u Sjedinjenim Američkim Državama. Izvor za tabloid tvrdi da Meghan ne zna što bi trebala učiniti kako bi poboljšala percepciju javnosti o njoj. S druge strane, Middleton je pohvaljena za svaku stvar koju čini, a deseta godišnjica njezinih zaruka s princom Williamom, kraljevske obožavatelje širom svijeta potiče na nostalgiju i nježne osjećaje, dok se o odnosu Meghan i Harryja priča u isključivo negativnom kontekstu.

Insajder za spomenuti tabloid također tvrdi da Markle razmišlja o načinima kako poboljšati svoj imidž u Velikoj Britaniji i SAD-u i vjeruje da će zapošljavanjem dva nova PR stručnjaka uspjeti u naumu da ju javnost prestane mrziti. No kad je obavijestila princa Harryja o svojoj želji da ih zaposli, vojvoda od Sussexa, navodno, se razbjesnio. Naime, princ Harry ne misli da neka PR tvrtka može pomoći u promjeni njihovog imidža jer su s takvim tvrtkama već surađivali i nisu im bile od velike pomoći. Vojvoda od Sussexa ne može, navodno, podnijeti pomisao na još jedan sastanak s nekom PR tvrtkom.

Također, prema izvoru, princ Harry gorko žali za svojim starim život u Ujedinjenom Kraljevstvu svaki put kad između njega i Markle stvari ne idu dobro.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.