Instagram

‘Krasna dama, vidi se zakaj si ti ljepotica’ Bojana Gregorić oduševila starom fotografijom bake! Ista Bojana!!

Autor: Iva Hanzen

Bojana Gregorić je na svom Instagramu objavila kolaž sastavljen od svoje fotografije i one na kojoj možemo vidjeti njezinu baku i to uz emotivan status sljedećeg sadržaja:

‘Danas bi mojoj baki Danici Gregorić bio rođendan. Obožavala sam ju! Jutros mi je odmah “ušetala” u misli. Nedjeljom ujutro dotrčala bih u njezinu sobu i uvukla joj se u krevet, a ona bi mi tada čitala knjige za klince koje je uvijek imala spremne uz svoju literaturu na “nahtkaslu” kako je govorila😁… Čitala bi, i čitala…dok ne bi otkucalo podne, tada bi znala reći “Ostat će dedica gladan, idemo na brzinu nešto skuhat’!”😄Svi iz obitelji govorili su kako smo nalik jedna drugoj…Naišla sam danas na ove naše fotke…uistinu smo iste❣️’.

 

View this post on Instagram

 

Danas bi mojoj baki Danici Gregorić bio rođendan.Obožavala sam ju!Jutros mi je odmah “ušetala” u misli.Nedjeljom ujutro dotrčala bih u njezinu sobu i uvukla joj se u krevet,a ona bi mi tada čitala knjige za klince koje je uvijek imala spremne uz svoju literaturu na “nahtkaslu” kako je govorila😁… Čitala bi ,i čitala…dok ne bi otkucalo podne,tada bi znala reći “Ostat će dedica gladan, idemo na brzinu nešto skuhat!”😄Svi iz obitelji govorili su kako smo nalik jedna drugoj…Naišla sam danas na ove naše fotke…uistinu smo iste❣️ #mojaNani #cherishYourGrandParents #grandma #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Sve što imamo za dodati jest da Bojana i njezina baka stvarno sliče pa sada znamo odkuda glumici silna ljepota koja ju krasi. S ovim su se složili i Bojanini fanovi koju su jednoglasno zaključili da su Bojana i njezina baka prelijepe te da su iste. Sukladno tome su joj ostavili brojne pozitivne komentare poput: ‘Nesvakidašnje lepe ✨’, ‘Možeš biti ponosna na baku Danicu – šarm, lipota, toplina, ekspresija…..❤️❤️’, ‘Stvarno sličite😊’, ‘Drugo vrijeme, ista sudbina 👍’, ‘Pa i medicinski je potvrđeno da od bake i djedova nasljeđujemo intenzivniju genetiku nego što je prije bilo poznato. I da samim time vrlo ste slične. Kao i moja baka i ja fizički i duhovno’, ‘Prekrasne, ne pada jabuka daleko od stabla, iste😍👍🙏💖’, ‘Predivna uspomena i velika sličnost …😍’, ‘Krasna dama, vidi se zakaj si ti takva ljepotica’, ‘Divne’, ‘Predivne❤️❤️ nevjerojatno koliko sličite❤😘’ i ‘Genetika 👍’ .

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.