Foto: Instagram

Kraljica Elizabeta objavila video! Odagnala sumnje da je bolesna te poručila da će ludnica s koronom uskoro završiti!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što su djeca princa Williama i Kate Middleton snimila video poruku, kojom su iskazala svoju podršku zdravstvenim radnicima, koji i dalje neumorno rade u ovom trenutku, video je snimio i princ Charles koji je opisao svoje iskustvo samoizolacije, ali je i građanima Velike Britanije uputio osnažujuće riječi.

Video poruku sada je napravila i kraljica Elizabeta II. te ju je objavila na svom službenom Instagram profilu, a prenio ju je i BBC. Kraljicu je britanska vlada zamolila da narodu uputi koju riječ, jer se ipak radi o situaciju u kojoj se od monarha očekuje da nešto kaže. No, ovaj je čin svakako bio i odličan marketinški trik kojim se pokazalo da je Elizabeta u iznimno dobrom stanju, s obzirom na to da su se mnogi britanski tabloidi u zadnje vrijeme raspisali o tome kako kraljica boluje od raka i kako je britanska monarhija zbog toga u krizi.

Kraljica je video poruku objavila iz svog dvorca u Windsoru gdje je još uvijek sa svojim suprugom princom Philipom, a iskrenosti njezinih riječi svakako pridonosi činjenica da se i sama Elizabeta susrela s posljedicama pandemije koronavirusa, s obzirom na to da su neki članovi njezine obitelji, kao i njezini prijatelji pozitivni na COVID-19. K tome se prisjetila i svoje pokojne sestre Margaret te je rekla: ‘Sestra i ja smo upravo iz dvorca Windsor govorile u vrijeme Drugoga svjetskoga rata i obratile se mnogima koji nisu mogli biti sa svojim voljenima. Sada se ponovno susrećemo s takvom situacijom, ali iz drugačijeg razloga’.

Svojim podanicima je pak poručila sljedeće:

‘Govorim vam u periodu iznimno izazovnom za sve nas, periodu koje  je vrlo štetno za našu državu,  koje je za neke donijelo tugu, za mnoge financijske poteškoće, a za sve nas goleme promjene u našim životima. Želim zahvaliti svima u našem zdravstvu koji se nalaze u prvim redovima borbe, kao i svim skrbnicima te onima koji obavljaju nabitnije djelatnosti u ovom trenutku, a koji nesebično nastavljaju svoje svakodnevne obaveze izvan svog doma, kako bi davali podršku svima nama. Sigurna sam da će se nacija složiti sa mnom kada kažem da je sve što radite iznimno cijenjeno, a svaki sat vašeg teškog posla, korak je prema normalnijim vremenima’.

Na kraju je dodala:

‘Trebamo se tješiti time da će se, iako možda moramo izdržati još neko vrijeme, vratiti bolji dani: opet ćemo biti s prijateljima; opet ćemo biti s našim obiteljima; opet ćemo se susresti. ‘




ŠTO? Kraljica Elizabeta boluje od leukemije?

Kraljica Elizabeta osjeća da joj je kraj blizu! Evo zašto bi to moglo rezultirati razvodom princa Charlesa!

Princ Charles objasnio zašto je tako brzo izašao iz karantene! Snimio video i naciji poručio velike riječi!

Djeca princa Williama i Kate Middleton snimila video vezan uz koronu koji je oduševio cijeli svijet!

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.