V.R.H. Productions

Koliko vam je Žanamari seksi na listi od 1 do 10 u novom spotu? Nama je čista 10-ka!

Autor: Iva Hanzen

Dugo najavljivana pjesma i spot ‘Stigma i tabu’ Žanamari Perčić napokon su vani pa je pjevačica na Instagramu objavila fotografiju kojom je obilježila lansiranje ovog hita te je uz istu napisala: ‘Sam Bog zna koliko sam kava popila dok sam dočekala da završim ovaj video! Kakvi su vam prvi dojmovi na pjesmu i spot ‘STIGMA I TABU’? ? Znaaaam, nije božićna! ? Uvijek ispada da sam protiv struje, što i jesam, al’ kad radim mjuzu to mora biti kad to ‘mjuza’ odredi. Znači apsolutno – Go with the flow! Nikakvi rokovi, nikakvi planovi, samo kad osjetim, daj mi da istresem taj moment u pjesmu… Stigma se ‘dogodila’ početkom godine, tabu isto… pa nek ova godina završi sa #STIGMAITABU’.’

View this post on Instagram

?LINK IN BIO?IT’S ALIVE!? Sam Bog zna koliko sam kava popila dok sam dočekala da završim ovaj video! Kakvi su vam prvi dojmovi na pjesmu i spot ‘STIGMA I TABU’? ? Znaaaam, nije božićna! ? Uvijek ispada da sam protiv struje, što i jesam, al’ kad radim mjuzu to mora biti kad to ‘mjuza’ odredi. Znači apsolutno – Go with the flow! Nikakvi rokovi, nikakvi planovi, samo kad osjetim, daj mi da istresem taj moment u pjesmu… Stigma se ‘dogodila’ početkom godine, tabu isto… pa nek ova godina završi sa #STIGMAITABU #novapjesma #newsong #newmusic #artist #zanamari #popmusic #croatia #novispot #musicvideo #premiere #celebration #musicianlife

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Pjevačici su veliku podršku u startu dali njezini vjerni obožavatelji koji su je proteklih mjeseci bodrili putem društvenih mreža jer nastanak ovog hita nije bio lak. Naime,  Žanamari se dugo oporavljala od  kronične upale sinusa pa je čekala pravi trenutak kada može snimiti novi singl. Sada, kada ga je napokon objavila, obasuli su je silnim pozitvnim komentarima ispod spota na YouTubeu.

‘Kako je ova žena savršena’,  ‘Divna Žanamari ❤ daljnji komentar nije potreban. . . ❤??’, ‘Žana voli te jedan Srbin, ko Kosovo ?’ , ‘Lipoto, odlicna stvar ???❤️’, ‘Ovo je vrh! ❤’, ‘Neočekivano i odlično!! ???’,’Predobro! Odlično??❤❤’ i ‘Svaka pjesma sve bolja i bolja… puna podrška iz Bosne <3’, poručili su pjevačici fanovi.

V.R.H. Productions

Tekst pjesme je inače napisala sama Žanamari, dok je melodiju i produkciju kao i uvijek radila u suradnji sa suprugom Mariom Perčićem, a o kakvim točno tabuima pjeva, pjevačica je ostavila slušateljima da otkriju sami.

‘Ne volim ‘prepričavati’ tekstove svojih pjesama jer je poanta baš u tome da svatko protumači iz svoje perspektive. Tabu je nešto zabranjeno, a stigma božanski biljeg. A kad se to dvoje spoji u jedno nastaje kaos. O tome je moja nova pjesma’, objasnila je Žanamari te je dodala:

‘Iako je naziv pjesme pomalo kontroverzan, u spotu ćete me vidjeti u ‘girl next door’ izdanju. Maki i ja smo zabrijali na vintage zvukove, što ćete čuti u produkciji i melodiji pjesme, pa smo odlučili da i spot prati tu atmosferu. Mood spota bih mogla nazvati ‘Princ of Bel Air’, jer ima street elemente, retro stil snimanja i animacija, a jedna od lokacija snimanja je bila i naš glazbeni studio. Osim ‘djevojke iz susjedstva’ u videu se pojavljuje i ‘dečko iz susjedstva’, ali doslovno! Glumac u spotu je moj susjed Ivan Čobrnić, mladi karizmatični dečko koji voli skejt i glazbu, a zovemo ga ‘mladi Gandy’ jer izgledom podsjeća na mix Davida Gandy-ja i Jeremy Meeks-a popularnog pod nadimkom ‘Prison Bae’. Dokaz da je moj ‘Dalmacija hood’ metropola za sebe i da imamo kvalitetnu i talentiranu ekipu u svakom pogledu. Ovdje ću spomenuti i svog hair artista Borisa Vukoju iz Salona SOHO te moje cure iz Beauty Salona Selfie koji su moj vječni beauty tim, pa tako i na ovom spotu’.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.