Davor Puklavec/PIXSELL

Curavić progovorio o bankrotu i prekidu s Pišek: ‘Lijepo je teklo, ali samo do jednog petka’

Autor: R.A.

"I sada mi je muka kad se toga sjetim. U mom automobilu sjedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd"

Nekada je Kristijan Curavić bio je najpoznatiji ronilac u Hrvatskoj, a u medijima se često znao naći i zbog Nikoline Pišek s kojom je bio u vezi. No, veza se raspala, Kristijan je doživio bankrot. Sada je odlučio progovoriti o svim nedaćama koje su ga zadesile i napokon je otkrio razlog prekida s poznatom hrvatskom voditeljicom. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ispričao je kako je došlo do bankrota; od engleskog veleposlanika dobio je ideju da se obrati Fondu za zaštitu okoliša i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća te mu tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javlja da je odobren godišnji budžet od 1,6 milijuna kuna. Nakon toga Curavić kupuje brodove, ronilačku opremu, diže kredite…

“I sada mi je muka kad se toga sjetim. U mom automobilu sjedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila ‘Operaciju trijumf’. Bio sam na semaforu i zvoni telefon, točno tri dana prije potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt. Mrak na oči! Kako, šta…, pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću…”, otkrio je Curavić te nastavio: “Sve se srušilo. Nisam se mogao vratiti u prošlost i otkazati kredit, nisam mogao skinuti hipoteku s kuće, nisam mogao prodati brodove za cijenu po kojoj sam ih kupio… I onda je došla prva rata kredita, pa druga, a ja nisam imao od čega vraćati. Eto, to je bila moja propast.”

Boris Scitar/PIXSELL

Dotaknuo se i prekida s Nikolinom: “Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla, molim te idi u Norvešku, počeo si loše utjecat’ na mene i moje dijete radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očito ne žele. Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvijek uz mene, ali baš zbog toga morao sam je napustiti i dati joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam volio, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše volio, mogu reći da je ona bila ona prava. Mediji je krivo predstavljaju, ona je jako inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vrijeme je bilo krivo i razišli smo se.”

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.