Instagram

Keira Knightley: ‘Ne želim više snimati one užasne scene seksa u kojima smo svi premazani nečim i svi zavijaju’

Autor: Iva Hanzen

Kako prenosi Reuters, glumica Keira Knightley više nije zainteresirana za seksualne scene u filmovima samo kako bi privukla muškarce, rekla je, te je objasnila da je svoju odluku o tome da više ne snima scene koje uključuju golotinju, dijelom donijela i zbog svoje dvoje djece.  ‘No,  ako bi iza kamere bila ženska osoba, odnosno redateljica, to bi bila druga stvar’, rekla je zvijezda u podcastu Chanel Connects u kojem je nedavno gostovala, a u kojem je pričala s redateljicom Lulu Wang.

“Sada se osjećam vrlo nelagodno biti objekt koji je tu kako bi muškarci uživali gledajući ga”, izjavila je Keira te je dodala da shvaća kako nekad scene  seksa mogu biti korisne za film, no kako se ipak često sve svodi na to da redatelji jednostavno žele nekoga tko će biti seksi  u filmu.

“Stoga, dakle, možete upotrijebiti nekoga drugog ako želite snimiti scene seksa, ja sam postala previše tašta, a i moje tijelo je u međuvremenu imalo dvoje djece i jednostavno bih radije da ne moram stajati gola  pred grupom muškaraca”, dodala je.

35-godišnja britanska glumica, dodala je klauzulu o golotinji u  svoj ugovor nakon što je dobila djecu, rekavši da je sada glasnija u svojim stavovima, nego što je bila kao zvijezda koja se tek probijala u ranim 20-ima u filmovima poput “Ponos i predrasude” i “Iskupljenje”.

“Ako bih radila na priči koja bi se odnosila na majčinstvo i prihvaćanje svog tijela, žao mi je, ali to bi moralo biti s nekom ženskom redateljicom”, rekla je Knightley. “Nemam apsolutnu zabranu kada su redateljice u pitanju, ali kad je riječ o muškarcima, da”

“Ne želim da to budu one užasne seksualne scene u kojima smo svi premazani nečim i svi zavijaju. Ne zanima me to”, dodala je.

Podsjetimo, Knightley je svoje drugo dijete rodila s glazbenikom Jamesom Rightonom 2019.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.