Instagram

Kate Middleton optužena da nije uz Meghan Markle nakon pobačaja! Ovo je prava istina o Kateinoj reakciji!

Autor: Iva Hanzen

Dok Meghan Markle i princ Harry žive svoj novi život u Kaliforniji, kraljevski par ne može izbjeći stalni nadzor britanskih medija. Iako su medijski izvještaji u svezi para nakon što je Meghan otkrila da je imala spontani pobačaj, uz one negativne bili i prilično pozitivni, nije iznenađujuće da je Kate Middleton, s kojom neprestano uspoređuju Meghan, ponovno uvučena u narativ vezan uz par.

Palača je navodno užasno tužna zbog vijesti vojvode i vojvotkinje, no Kate Middleton je optužena da je loša šogorica jer nije javno iskazala podršku Meghan, a ova ju vijest navodno uznemiruje. Meghan i Kate posljednji su put viđene ranije ove godine tijekom proslave Dana Commonwealtha, a stručnjaci za govor tijela primijetili su da je vojvotkinja od Cambridgea hladno reagirala na Markle. Stručnjakinja za govor tijela Mollie Birney objasnila je da je ovo snažan kontrast onom kako je Kate pozdravila Meghan na Božić 2018. godine. Nastavila je objašnjavati da su fotografije i video sadržaji snimljeni tijekom Dana Commonwealtha vrlo zabrinjavajući, jer je Meghan od Kate na jedvite jade izmamila osmijeh koji se činio “prisilnim”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex)

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex)




‘Meghan se nastavlja osmjehivati, unatoč tome što ju je Kate ignorirala, što se vidjelo po tome da se apsolutno trudila ne uspostaviti kontakt očima s Meghan. Nitko se također u Meghaninoj okolini tada nije smiješio vojvotkinji pa je ovo samo dodatno pojačalo istaknulo neprijateljstvo prema Meghan’, Birney je rekla za Express UK.

Očigledno se Meghan smješkala ne iz sreće, već je to bila maska s obzirom na to da je zapravo bila nesretna što su ju drugi kraljevski članovi ignorirali.

Nadalje, u usporedbi s fotografijama Meghan i Kate s njihovim supruzima na Božić 2018. na imanju Sandringham, osmijeh Kate Middleton prema Meghan bio je ‘topliji i ljubazniji’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Crittenden (@kekkygoestolondon)

Ne postoji očigledan razlog zašto su kraljevski par, Kate Middleton i princ William, te Meghan Markle i princ Harry imali ovako drastične posljedice za svoj odnos, no mnogi stručnjaci vjeruju da razdor između braće seže još u njihovo djetinjstvo. Razlog koji se često navodi za ovaj razdor je ponašanje princa Harryja koje se smatra sramotom za Palaču, no također se vjeruje da je promjena karaktera princa Williama, nakon što je shvatio svoju ulogu budućeg kralja Britanskog carstva, uvelike utjecala na odnos princa Harryja s njim.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.