Instagram

Kate Middleton nije bila miljenica obitelji, baš kao ni Meghan Markle! Na kraju učinili za nju nešto što za Meghan nikad ne bi!

Autor: Iva Hanzen

Iako se misli da je Kate Middleton miljenica britanske kraljevske obitelji, dok je Meghan Markle crna ovca, činjenica je da ni jednoj ni drugoj ulazak u ovu elitnu grupu nije bio ugodan. Kate sada možda nosi titulu miljenice, no to nije uvijek bilo tako. Trebalo je proći čitavo desetljeće da ju počnu cijeniti, a na početku su ju zvali ‘samo jednom od Williamovih djevojaka’. Trebala je zaslužiti povjerenje kraljice Elizabete i princa Charlesa, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Kate na početku bila daleko od profinjene dame kakvom ju znamo danas. Internetom i dalje kruže njezine pijane fotografije, kao i one na kojima su njezine odjevne kombinacije daleko od elegantnih outfita iz kakvih ne izlazi danas.

Ipak, Charles i Elizabeta su na kraju prihvatili Kate, čemu je sigurno pridonijela i činjenica da Kate dolazi iz imućne obitelj koja praktički ima više novaca na računu nego britanska kraljica. Da su ju prihvatili u obitelj, Elizabeta i Charles pokazali su Kate na monumentalan način. Naime, u knjizi ‘Williamova princeza’, kraljevski stručnjak Robert Jobson objašnjava da je kraljica, i to tek nakon blagoslova princa Charlesa, Williamu i Kate poklonila vilu na imanju Balmoral u škotskom gorju. Ova je romantična lokacija bila posebno draga princu Charlesu, pogotovo zato što ga uz nju vežu uspomene na najljepše trenutke koje je ondje proveo s Camillom Parker Bowles, poput zavlačenja ispod dekice ispred kamina i dugih šetnji prirodom koja okružuje Balmoral. Charles je htio da William to iskusi s Kate, a ovo je bio konačan dokaz da je Kate na dobrom putu da postane miljenica obitelji.

Majka Kate Middleton je ista Kate! Sa 65 godina drži se sjajno, ali morala se dobro namučiti da dođe tu gdje je danas!

Mračni detalji iz prošlosti: Evo kako Kate Middleton izgleda mrtva pijana!

Kraljica Elizabeta je kriva za seks skandal u koji je upleten njezin sin princ Andrew! Evo zašto!




Britanski dvor učinio za Kate Middleton nešto što nije učinio ni za koga! Ovim jasno poručili da su na njezinoj strani, a ne na onoj Meghan Markle!




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.