Instagram

Kate Middleton kolabirala! Prije nego što će završiti na infuziji, preklinjala Meghan da je ostavi na miru! Nije htjela!

Autor: Iva Hanzen

Iako se Meghan Markle uporno pokušava prikazati kao žrtva, izgleda da je u britanskoj kraljevskoj obitelji ipak najveća žrtva Kate Middleton, a ako nešto ide u prilog tome, onda je to svakako Kateina iznimno mršava figura koja je očit dokaz da se Kate ne izgladnjuje samo zbog izgleda nego ponajviše zbog stresa i emotivnih problema. Primjerice, nije teško zamisliti kako se Kate osjećala kada je saznala da ju je William prevario s njezinom najboljom prijateljicom Rose Hanbury, i to kada je bila trudna s trećim djetetom, princem Louisom. Čim je čula za nesretnu vijest, uplakana i histerična otrčala je u kupaonicu i zatvorila se, da bi je nešto kasnije našli sklupčanu na podu. Bilo joj je toliko loše da su njezini roditelji morali zvati ne samo Williama nego i liječnike, a nakon toga se oporavljala, kako psihički, tako i fizički, jako dugo.

Tako je mjesecima nakon tog događaja odbijala jesti, a kako to navodno nije bio prvi put da ju je William prevario, kao ni prvi put da su Kate viđali praktički izgladnjelu do smrti, logično je zaključiti da Kate prestaje jesti svaki put kada je pogodi ekstreman stres. I još bi bilo dobro da se radi samo o izgubljenim kilogramima, stvar je zapravo još gora. Kate se zbog perioda nehranjenja bori s visokim tlakom, a znate da visok krvni tlak zovu “tihim ubojicom”. Kada se stoga usred stresne situacije spoje visoki tlak, dani odbijanja hrane i emotivna i fizička iscrpljenost, jedini logičan slijed događaja su potpuni fizički i psihički kolaps i završavanje na infuziji.

No, sada soznajemo da Kate nije na rubu kolapsa svako malo samo zbog Williama nego i zbog Meghan Markle. Već smo imali prilike čitati da se Meghan doslovno znala iživljavati na Kate, prakticirajući ponašanja poput pasivne agresije, emotivne hladnoće, uvreda i deranja koje je gotovo bilo na rubu fizičkog nasrtanja.

Tako je tabloid Star nedavno pisao da se Meghan toliko iživljavala na Kate, da je Kate zbog nje postala anksiozna. Čak je, prema pisanju tog medija, princ William otvoreno izjavio kako je jako zabrinut za svoju suprugu te je čak tražio pomoć od Harryja, odnosno zamolio ga je da malo zauzda ponašanje svoje supruge, no Harry mu je rekao kako on nema kontrolu nad Meghaninim ponašanjem, što se, da budemo iskreni, jasno vidi iz toga kako Meghan tretira Harryja. I to je povrijedilo Kate jer je tražila bar mrvicu poštovanja od Meghan, pogotovo zato što je jako bliska s Harryjem, koji ju je izgleda također odbacio otkako je postao marioneta svoje supruge Meghan.

No, sada pak tabloid New Idea tvrdi da je situacija stvarno izmakla kontroli i da je Kate doslovno kolabirala zbog neprestanih sukoba s Meghan, a kap koja je prelila čašu nova je Meghanina i Harryjeva biografija “Finding Freedom”, u kojoj Meghan otvoreno govori o svom odnosu s članovima britanske kraljevske obitelji, pa čak i s Kateinom sestrom Pippom na koju Meghan također ima pik. New Idea tako tvrdi da je Kate zvala Meghan te joj plakala na telefon i preklinjala je da prestane napadati nju i njezinu obitelj.

Podsjetimo, prije toga je nebrojeno puta pokušala lijepo razgovarati s Meghan, slala joj cvijeće i pisane isprike, davala joj puste druge prilike, dok je pritom igrala ulogu poslušne supruge s britanskog dvora koja sve svoje traume uvijek podnosi tiho i bez otvorenih ulazaka u sukob. No, poslušnost ju je koštala zdravlja, a ako se Meghan ovako nastavi ponašati, potpuno će uništiti već sada izuzetno narušeno zdravlje Kate Middleton. Stoga, ako Meghan činjenica da je Kate kolabirala ne znači baš ništa, onda stvarno nemamo što drugo zaključiti nego da nema ni trunčicu emocija, a to je već patološki.

Kate Middleton nađena na podu kupaonice sklupčana, histerična i uplakana! Morali zvati liječnike!

Meghan Markle urlala na Kate Middleton! Morate čuti kakvu scenu joj je napravila! Koja histerija!

Nova knjiga o Harryju i Meghan otvoreno iznosi da se Meghan iživljavala na Kate Middleton! Evo kako!

Meghan Markle nije u sukobu samo s Kate Middleton, već i s Kateinom sestrom Pippom! Evo zašto Pippa ne podnosi Meghan!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.