Instagram

Kada vidite na što Lepa Brena troši milijune oči će vam ispasti! Ovako luksuzne nekretnine ne posjeduje niti Angelina Jolie!

Autor: Iva Hanzen

Nije tajna da Lepa Brena posjeduje ogromne svote novaca na računu pa se tako može pohvaliti luksuznim nekretninama u Beogradu, Monaku, Miamiju i Budvi, privatnim avionom i jahtom,  a voli trošiti i na putovanja. Kada obilazi strane destinacije, putovanja voli začiniti dobrim shoppingom, ali i izlascima u najelitnije restorane u kojima se naručuju samo najskuplja vina i probrane delicije. Tako joj nije problem izdvojiti za samo jednu večeru s obitelji po  pet tisuća eura. ‘Znam da to nekima zvuči nevjerojatno, ali Živojinovići kada krenu jesti i piti, ne žale novca i stvarno su ostavljali tu svotu u restoranima’, izjavio je nedavno izvor za srpski Informer koji je u sve ovo dobro upućen jer je blizak prijatelj Brenine obitelji.

Čak se ni ovo ljeto, iako je prethodno tražila poticaje  od države zbog financijskih gubitaka koje je doživjela zbog situacije s koronom, nije libila potrošiti izdašnu svotu novaca na odmor, i to ni više ni manje nego pola milijuna eura. Podsjetimo, osim odmora u Monte Carlu odnosno Monaku, Brena je dio ljeta provela krstareći po Italji, Francuskoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Također smo putem srpskog Kurira nedavno saznali kako su se  Brena i njezin suprug  Boba Živojinović, odlučili spreseliti u susjedstvo u koje će se uskoro doseliti najbolji tenisač na svijeta, Novak Đoković. Stoga su ‘iskeširali’ oko četiri i pol milijuna kuna za nekoliko stanova u novogradnji u elitnom dijelu Beograda. Brena još uvijek živi u vili smještenoj u naselju Bežanijska kosa, no istu je stavila na prodaju te za nju traži dva milijuna eura. Iako kupaca još nema, Brena ne želi spuštati cijenu te je spremna čekati koliko god treba da se pojavi osoba koje želi izdvojiti spomenutu cifru. ‘Sve je to biznis i pitanje je trenutka kad će se netko pojaviti. Ne žuri nam se s prodajom, a kuća vrijedi taj novac’, objasnila je Brena za Kurir.

Kako izgledaju nekretnine koje Brena i Boba posjeduju, ali i na što sve još Brena voli potrošiti, pogledajte u videu ispod. Ostat ćete paf!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.