Instagram

Kada čujete cifre koje je Severina spremna potroši na odjeću past će vam mrak na oči! Ovo si može priuštiti jedino Meghan Markle!

Autor: Iva Hanzen

Ako se u nečemu svi jednoglasno možemo složiti kada govorimo o Severini, onda je to činjenica da izgleda kao ‘milijun dolara’, a nešto manje koštaju i njezine odjevne kombinacije. Što se pak tiče količine odjeće kojom se može pohvaliti, ista je tolika da u svom stanu u elitnom zagrebačkom kvartu Kozjak, posjeduje čitavu  jednu prostoriju u kojoj se nalazi sva ova odjeća, a njezina se  vrijednost procjenjuje na pola milijuna eura. No, Severina svoju garderobu redovno obnavlja pa je moguće da je ova cifra i veća, s tim da svoju staru odjeću pjevačica poklanja prijateljicama i obožavateljima pa se uvijek nađe prostora za koju novu krpicu. Ipak, nemojte misliti da Severina sama kupuje odjeću koju posjeduje! Za ovu je aktivnost zadužen njezin stilist, čiji sati rada također koštaju. Doduše, kada putuje, odjeću voli kupovati sama, a pogotovo voli trošiti na torbe pa tako posjeduje i Birkinicu, simbol prestiža među torbama i svakako jednu od najskupljih i nacjenjenijih torbi na svijetu kakvu nose ličnosti poput Victorije Beckham i Kim Kardashian. Cijena ove torbe kreće se od 12 tisuća dolara do 200 tisuća eura i više, a k tome da dobijete ovu torbu morate biti na listi čekanja i to po nekoliko mjeseci,  samo da napomenemo. Kada smo kod Severininih torbi, posjeduje identičnu torbu kao Meghan Markle pa  samo možemo zamisliti koliko novaca Severina posjeduje na računu ako si može priuštiti torbu kakvu ima Meghan. Njezina druga opsesija su naravno cipele, a može se pohvaliti i luksuznim autom, ali i privatnim avionom kojim, kada ga unajmljuje, putuje na egzotične destinacije, na kojima redovito odsjeda u najluksuznijim hotelima.

Ovo ne čudi s obzirom na činjenicu da samo jedan Severinin nastup košta između 15 i 20 tisuća eura, dok je za doček Nove godine 2020. tražila 65 tisuća eura. I premda su joj trenutačno opcije za nastupanje prilično ograničene s obzirom na situaciju vezanu uz koronavirus, ne zaboravimo da Severina ne zarađuje samo od nastupa, već i od Instagram objava. Tako smo primjerice ostali paf kada smo čuli da Ella Dvornik za samo jednu fotografiju na Instagramu traži čak 70 tisuća kuna, no to je ništa prema onome što traži Severina. Ona samo jednom objavom na ovoj društvenoj mreži zaradi koliko prosječan pjevač zaradi jednim nastupom, odnosno i po 5 tisuća eura.

Kako izgledaju Severinini najluksuzniji komadi pogledajte u videu niže. Ovo je neviđeno!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.