Instagram

Jennifer Lopez se obrušila na zaručnika Alexa Rodrigueza tijekom žestoke svađe! Ovo nije prva javna svađa para!

Autor: Iva Hanzen

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez navodno su primijećeni kako se žestoko prepucavaju tijekom jednog od njihovih nedavnih izlazaka van. U prosinačkom izdanju tabloida New Idea, ovaj medij tvrdi da se Lopez činila jako iznerviranom zbog svog zaručnika. U jednom je trenutku čak prstom pokazivala na Rodrigueza, a navodno se čulo i kako je povisila glas na zaručnika. Tabloid tvrdi da je ovo drugi put da su Lopez i Rodriguez viđeni kako se svađaju u javnosti. Podsjetimo, nakon večere na Beverly Hillsu prije koji mjesec, par je napustio restoran, navodno vidno iznerviran. Tabloid doduše nije uspio navesti razlog zašto su se Lopez i Rodriguez opet posvađali. No, nagađa se da je Rodriguez uznemiren zbog najave Lopezine pjesme ‘In The Morning’ na Instagramu za potrebe koje se skinula potpuno gola.

Ipak, unatoč tome što Lopez  prošli tjedan uistinu jest podijelila ovu najavu putem svog Instagrama, nema konkretnih dokaza da je Rodriguez bio uzrujan  baš zbog toga. Zapravo ovo nije jedina golišava naslovnica koju Lopez ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U međuvremenu, Lopez i Rodriguez ovog su se tjedna opet pojavili na naslovnicama tabloida nakon što je pjevačica otkrila da je njihovo vjenčanje dva puta odgođeno. Lopez je također razotkrila sve tvrdnje medija da je njezino vjenčanje zauvijek otkazano. Tijekom svog intervjua za Access Hollywood, Lopez je otkrila da su ona i Rodriguez dva puta otkazivali vjenčanje isključivo zbog karantene. Zvijezda je također rekla da ne zna kada će opet pogurati planove za vjenčanje te da nema pojma hoće li ipak imati veliko ili malo vjenčanje. Naime, njezino se mišljenje na ovu temu stalno mijenja. Lopez je također rekla da ona i Rodriguez ne žure vjenčati se. U stvari, budući da je među njima sve dobro, znaju da mogu pričekati svoj veliki dan. Pjevačica, glumica i majka blizanaca također je rekla da veliko vjenčanje trenutno nije prioritet zbog COVIDA-19. Lopez je objasnila da im je trenutno glavni fokus biti u mogućnosti provesti što više vremena jedni s drugima kao obitelj. Ranije ove godine, Rodriguez se  pak našalio kako bi upravo zbog pandemije koronavirusa bilo bolje napraviti manje vjenčanje jer bi takvo vjenčanje bilo jeftinije.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.