Instagram

Jelena Veljača u zadnje vrijeme ne prestaje s provodima: Ostavila kćer i otišla na more!

Autor: Iva Hanzen

Iako je Jelena Veljača dosad ljetovala isključivo s bivšim suprugom Draženom Čučekom i kćerkicom Lenom, ovo se ljeto odlučila zaputiti prema Istri bez njihove pratnje. I premda smo sasvim sigurni da glumici i scenaristici treba odmor jer nije mala stvar biti samohrana majka i toliko se posvetiti borbi oko ženskih prava,  ovo je izuzetno zanimljivo, pogotovo s obzirom na to da je Dražen donedavno bio čest gost na Jeleninom Instagramu, a sada ga odjednim više nema. Doduše, nije označila s kim se nalazi u Istri, no moguće je da se radi o RTL-ovom direktoru prodaje Ivanu Gali, koji je s njom viđen u lipnju na najvećem zagrebačkom festivalu InMusicu, a također se našao i na prosvjedu koji je Jelena organizirala povodom inicijative #spasime i koji joj je bio od velike pomoći pri organiziranju istog.

Isto je tako moguće da se u Istri nalazi i sa srpskim producentom Ljubomirom Dorontićem koji ju svi češće posjećuje u Zagrebu, a postao je uključen i u odgoj malene Lene. No, kako Ljubomirove fotografije često stavlja na Instagram, a Ivanove strogo krije, prije bismo rekli da je na odmoru s novim dečkom Ivanom.

 

View this post on Instagram

 

ono kad nam #beograd dodje u #zagreb pa jedemo čokoladu i ludujemo #goodday #tribe #family #friendsthatarefamily with @cokabroz #loveyourpeople #mojzagreb #daughterlove❤️ #thisisus #summerinthecity☀️

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on




Inače, Jelena se počela toliko provoditi u zadnje vrijeme da se, iako su u Lenin odgoj  uključeni ne samo zgodni Srbin kojeg smo spomenuli, i bivši suprug Dražen, glumica i scenaristica, kako doznajemo iz privatnih izvora, bacila u potragu i za dadiljom koja bi joj mogla čuvati dijete dok ona izlazi van.

 

View this post on Instagram

 




tatin vikend pa mama pluta… #serenitynow #istria #therapy #coparenting ??☮️⛱⭐️?

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

View this post on Instagram

 

the end of the day the beginning of the weekend ??☀️? #istria #therapy

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.