Facebook Screenshot

Jelena Karleuša ‘odgovorila’ na navodnu aferu s BiH reprezentativcem: Ovo nije tipično za njen karakter!

Autor: Dnevno.hr

Posljednih dana medijima kruži priča o navodnoj vezi srpske pjevačice Jelene Karleuše i bosanskohercegovačkog nogometaša Ognjena Vranješa na koju ni jedno niti drugo nisu ostali ravnodušni.

I dok je lažna afera toliko uznemirila Jelenu koja je sa suprugom čak otputovala u Kinu kako bi tamo proslavila njegov 34.rođendan, Ognjen se pak poigrao spomenutim pričama. Na Instagramu je prvo objavio sliku na kojoj sjedi na kauču prekriženih nogu kao i Jelena na fotografiji koju je objavila iz Kine. No sada je odlučno poručio kako je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu.

“Nikad nisam bio fan i nitko nikad nije mogao, niti će moći tako me predstaviti. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više biti dio ove priče. Dosta mi je svega”, rekao je nogometaš Anderlechta za Alo Vip magazin.

 

View this post on Instagram

 

????‍♂️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on




Kako pišu sprski mediji, Karleuša bi se danas trebala vratiti na snimanje showa “Zvezde Granda” u Beograd koji je zbog nje već odgođen prije tjedan dana.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa suprugom te isključila svaku mogućnost komentiranja.




 

View this post on Instagram

 

Birthday boy @duskotosic ? ❤️?❤️??❤️??❤️???❤️???❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.