Instagram

Je li Lana Jurčević nova Jelena Veljača? Nakon ovog videa bi mogla postati!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što je veliko priznanje Lane Jurčević da ima celulit odjeknulo hrvatskim medijima brzinom munje, Lana je odlučila nastaviti s iskrenim priznanjima vezanim ne samo uz svoj fizički izgled nego i uz nju kao osobu. U novom videu koji je objavila na YouTubeu govori ne samo o tome kako smo svi jedno i kako se svi nosimo s istim kompleksima, bolima i problemima, nego i o tome kako je sve sirovo i autentično, pa čak i ono naizgled loše poput pandemije koronavirusa i potresa, zapravo dobro za naš duhovni rast.

Uz video je objavila i Story u kojem progovora o prehrani, pogotovo o tome zašto je prestala jesti meso i kako je to na nju utjecalo.

Instagram Story

Iz svega se da zaključiti da Lana nema namjeru stati s osvještavanjem ljudi, a kako i bi kada je pokrenula pravu lavinu pozitivnih reakcija. U cijeloj priči je najljepše to što sve ovo ne radi radig vlastite promocije, jer kako je sama rekla nedavno: “Više nisam bitna ja, namjera mi je ohrabriti žene i razbiti kult savršenosti koje ljudi imaju o javnim osobama”.

Malo je reći da su njezini fanovi bili oduševljeni gore navedenim videom, Storyjem vezanim u prehranu, ali i činjenicom da se Lana nije sramila pustiti i koju suzu i pokazati kolika je emotivka tijekom snimanja videa pa su ju obasuli komplimentima poput: ‘Ti si Lana toliko divna, da jednostvano tvoja duša i oči pričaju umjesto tebe ❤️’, ‘Video je predivan,??❤️’, ‘Ti si ljubav.❤️’, ‘Respect ??? bravo za iskrenost’, ‘Bravo Lana??’, ‘Divna?’, ‘Bolje emotivka nego osoba hladnog srca. ❤️ Još jednom hvala. Nema svatko hrabrosti, zrelosti i snage za ovakvu iskrenost ?????’, ‘Sve podrške od mene i puno ljubavi ?’, ‘Lepa si ko lutka tako prirodna!’, ‘Ti si jedna jako lepa mlada žena, I bez sjaja šminke izgledaš kao prava lepotica… Šta više bez šminke izgledaš mnogo moćnije…’, ‘@lalana Ljubav pružaš i ljubav si dobila natrag, zasluženo! ❤️?’, ‘Bravoo kraljice❤️❤️?????’ i ‘❤️ Totalni respect! ?’.

(HOT FOTO) Lana Jurčević fotkom i videom pokazala kako zapravo izgleda! ‘Ne mogu sama, treba mi vaša pomoć, pukao mi je film’




Lana Jurčević: ‘Nakon 6 godina ipak sam odlučila pustiti ove snimke van. Bilo mi je dosta svega’

Ako ste mislili da Lana Jurčević ima savršen život, varate se! Evo kakvu je žrtvu morala proći ovo ljeto!




Lana Jurčević pokazala kako ukloniti podočnjake sastojkom koji svaki dan konzumirate! ‘Ti si najljepša žena u svemiru’, poručili joj nakon videa

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.