Instagram

Iz državne kase plaćali im račune: Iznenadit će vas gdje su danas Sanaderove kćeri

Autor: Iva Međugorac

Petra I Bruna danas žive daleko od očiju javnosti.

Državnim novcem plaćani su računi Sanaderove kćeri Petre, tvrdio je svojedobno na suđenju za Fimi mediju nekadašnji HDZ-ov tajnik Ivan Jarnjak.

”Jednom sam uočio da su računi za telefon iznimno visoki. Bila je riječ o sumi od 120.000 kuna. Upitao sam Branku Pavošević o čemu je riječ. Rekla mi je da je na popisu računa koje je trebalo platiti bio i račun telefona kojim se koristila jedna od Sanaderovih kćeri. Mislim da je bila riječ o Petri Sanader. No malo nakon što sam joj postavio to pitanje, nazvao me Sanader i upitao zašto se raspitujem za plaćanje tih računa. Iz načina na koji mi je postavio to pitanje, očito je bilo kako mi poručuje da me se to ne tiče”, rekao je Jarnjak u istrazi.

Inače, , nakon duge medijske apstinencije, u javnost su nedavno dospjele kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera, i to zbog prijetnji koje je jedna od njih dobivala putem društvenih mreža.  Petra i Bruna, u vrijeme dok je njegov otac kao premijer vladao našom zemljom, ali i kasnije kada je neslavno posrnuo, u javnom su prostoru bile sveprisutne, no postepeno interes za njima i njihovim životima je splasnuo te su se slijedom toga i one povukle u diskreciju.

Kći Petra godinama se trudi ostvariti karijeru u Americi, živi u New Yorku, a odnedavno ima i službenu stranicu na kojoj je moguće pronaći podatke o njoj, poput primjerice njenih fotografija, životopisa te poveznica na društvene mreže, na kojima nije pretjerano aktivna. Aktivno su se zato mediji bavili njenom nekadašnjom vezom s kolegom Andrejom Dojkićem.

Njezina mlađa sestra Bruna, u javnosti je uvijek bila manje zastupljena, a daleko od očiju javnosti ova se mlada dama fokusirala na karijeru što ne čudi budući da je završila medicinu, na kojoj je bila izvrstan student. Prije nekoliko godina s dečkom Vedranom skrasila se u Munchenu, a dobila je i stipendiju kako bi tamo odradila specijalizaciju. S Vedranom Vukadinovićem kćer bivšeg premijera godinama je u vezi, a za ljubav mladog para saznalo se 2010.godine na apsolventskom putovanju.

Bruna Sanader u svoju biografiju može unijeti i detalj da je bila volonterka u dalekoj Keniji, gdje se zaputila s kolegama. Sanaderove kćeri, karijeru i živote grade miljama daleko od Hrvatske, u koju dolaze tek povremeno kako bi vrijeme provele s obitelji i prijateljima, no unatoč tome čini se kako nisu u potpunosti zaboravljene niti ovdje u svojoj domovini u kojoj se godinama vodi pravosudna trakavica čiji je glavni akter njihov otac.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.