Instagram

Internet srušila vijest da Brad Pitt napušta glumu, ali to nije istina! Evo o čemu se radi!

Autor: Iva Hanzen

Ako je suditi prema Google Analytics statistici, ali i ostalim alatima, zadnjih nekoliko tjedana, vijesti vezane u Brada Pitta čitaju se s jednakim zanimanjem kao i one u svezi koronavirusa. Zato ne čudi da je informacija da se Brad planira povući iz svijeta glume srušila internet. Sve je počelo šalom u kojoj je rekao: ‘Ne znam hoću li se povući iz glume. Zanimaju me i druge stvari. Mislim da ću se jedan dan probuditi i da će odluka da napustim glumu doći prirodno. Možda se i neću probuditi pa ću se zato morati povući iz glume’. Celebrity portal Who.com je stoga Brada otvoreno pitao da se izjasni na ovu temu,  a u intervjuu koji su napravili s njim, posebnu pažnju plijene dva pitanja.

‘Što vam prvo pada na pamet kada čujete riječ Hollywood?’, pitali su Brada. ‘Živim u Hollywoodu, tako da mi je to najdraže mjesto na svijetu. Uostalom, živim jako blizu znaka ‘Hollywood’, pod njim, mogu  ga vidjeti iz svoje kuće. Hollywood je za mene mjesto u kojem se pričaju priče i u kojem se otkrivaju različiti pogledi na neku temu. To su priče koje nas nasmiju, ali mogu služiti i kao mikroskop za ljudsku prirodu, to je za mene Hollywood. Naravno, tu su i blještavije stvari, ali nikad me to nije privlačilo’, objasnio je glumac.

‘Je li stvarno istina da više nećete glumiti’, pitao je Who pitanje čiji odgovor želimo znati baš svi.

‘Velika je obveza otići i napustiti svoju obitelj. Dijelim roditeljstvo sa svojom bivšom suprugom Angelinom Jolie nad Maddoxom koji ima 18 godina, Paxom koji ima 15, Zaharom koja ima 14, Shiloh koja ima 13 i 11-godišnjim blizancima Vivienne i Knox,  a kad snimaš neki film, to može potrajati tri do šest mjeseci, dok se radi po 14 sati na dan. Pretpostavljam da sam samo želio reći da je to igra za mlađe osobe. Također, kako postajemo stariji, uloge su podjednako važne, ali ih je sve manje, pa se pitam isplati li se biti bez obitelji i uložiti toliko vremena u glumu, umjesto da nečemu drugom posvetim vrijeme.  I dalje ću raditi, dokle god mi to dozvole, ali postalo mi je važnije pitati se hoću li uopće provoditi vrijeme, s kime ću ga provoditi i na što?’, zaključio je glumac.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.