Instagram

Ima li Harryjevoj patnji kraja? Zbog Meghan se odriče još jedne aktivnost koju je obožavao!

Autor: Iva Hanzen

Izgleda da je lista stvari koje će se Harry morati odreći zbog Meghan poduža. Ne samo da je izgubio sve povlastice i prava koje je imao do sad, već će izgubiti i svaku mogućnost da bude pripadnik britanske aristokracije, što znači da će ga se svesti na posve običnu osobu. Naime, Harry bi se u slučaju trajnog nastanjenja u Americi, morao odreći titule ‘Njegovo kraljevsko visočanstvo’. On jest pristao na to da tu titulu neće više koristiti nakon što se odrekne svojih kraljevskih dužnosti, ali to nije značilo da je ostao bez prava na nju. No, ako se odluči na američko državljanstvo morat će je se trajno odreći. Jedini način da ovo spriječi je da kao svaki obični smrtnik zatraži takozvanu ‘zelenu kartu’, no hoće li mu to biti ispod časti i hoće li ju dobiti i tako sačuvati titulu princa, pitanje je. Također, koliko se zna, Harry nije još zatražio ‘zelenu kartu’, već je dapače odluku o svom trajnom nastanjenju u Americi stavio na čekanje, što ne zvuči obećavajuće.

Druga bitna stvar koje se morao odreći je mogućnost da obnaša vojne dužnosti u okviru britanske mornarice, što mu je bila izrazito važna aktivnost. Već je od druge godine života govorio kako se želi boriti za svoju zemlju, a iznimna mu je čast bila kada je u svojim odraslim godinama to mogao činiti u Afganistanu. Koliko mu je bilo teško odreći se ove aktivnosti svjedoče i fotografije na jednom od posljednjih evenata na kojima su se on i Meghan morali pojaviti kako bi odradili svoje zadnje službene dužnosti. Tako je na Mountbatten glazbenom festivalu posljednji put nosio uniformu britanske kraljevske mornarice, a tuga zbog toga što ju više neće moći nositi, bila je itekako očita na njegovom licu, što se dobro vidi iz fotografija niže.

 

View this post on Instagram

 

The Duke looking like a Disney Prince😍😍😍

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@harry_meghan_daily) on

 

View this post on Instagram

 

THIS! This is the BEST goodbye to the UK ever!🥳😍😍😍

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@harry_meghan_daily) on

Ne trebamo ponavljati da je u međuvremenu Harry saznao da mu je otac pozitivan na koronavirus i da mu je Meghan navodno zabranila da ode u Veliku Britaniju kako bi mu bio bliže, a narušen odnos između Meghan i kraljice Elizabete također je utjecao na to da se Harry udalji od svoje voljene bake, dok je i Kate Middleton strašno povrijeđena Harryjevim odlukama, baš kao i princ William pa se jako udaljio i od njih. Potonjem u prilog idu i fotografije s proslave Dana Commonwealtha, posljednje dužnosti koju su Harry i Meghan morali odraditi, a koje vjerno pokazuju da William i Kate ne žele imati ništa s Meghan i Harryjem. Ne samo da tijekom čitave svečanosti nisu htjeli pričati s njima, niti im odzraviti kad im je Meghan mahnula, već su ih ignorirali kao da uopće nisu u istoj prostoriji.

 

View this post on Instagram

 

The Coronavirus has exponentially grew since the first cases first came out only few MONTHS ago and now the world is plagued by almost 140000 Coronavirus cases and close to 6000 deaths worldwide and it keeps on growing as we speak. There are plenty public figures and people mitigating this growing issue, Prince William even joked about it on his recent tour of Ireland as he downplayed the pandemic but as we can see it isn’t as kind as flu is to us. This is a very new and unknown diseases that the World Health Organization and the CDC are trying hard to treat but because it isn’t as lethal to some it doesn’t mean it couldn’t progress to something worse if not treated and/or eradicated. This disease targets a demographic that consists of the elderly and young infant babies however, if it still progresses who knows where we will be in 3 months. Public figures like Tom Hanks, NBA basketball players, Prime Minister Justin Trudeau and his wife and even The King and Queen of Spain King Felipe and Queen Letizia have either been diagnosed with the virus or are undergoing testing. This is serious. THIS IS THE REASON WHY ARCHIE WASN’T THERE. This is why we shouldn’t joke about it NO MATTER who you are.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@harry_meghan_daily) on

Kao da sve prethodno navedeno nije dovoljno, pogotovo kada govorimo o Harryjevom odricanju od vlastite obitelji, sada će se bivši princ morati odreći još jedne aktivnosti koju je obožavao, a to je lov. Tako tvrdi britanska primatologinja (znanstvenica koja se bavi primatima) i aktivistica za prava životinja Jane Goodall koja je inače, unatoč tome što već ima 86 godina, izrazito bliska prijateljica para. Ona je za Guardian izjavila kako su i Harry i William pravi šampioni prirodnog svijeta te kako su vrsni lovci koji dobro pucaju. No, Meghan je stroga veganka i borkinja za prava životinja pa prezire lov, zbog čega Jane misli da će Harry prestati loviti, a kako je sam Harry nebrojeno puta ponovio: ‘Što Meghan želi, to i dobije’, vjerujemo da će popustiti i Meghaninoj zabrani da nastavi s lovom. Jane je također dodala kako je u kontaktu s Harryjem i kako nije sigurna što će biti s njim, odnosno u kojem smjeru će se razvijati njegov život i karijera, s obzirom na to da ovako sam i bez potpore obitelji, ali i posla, ima  brojne izazove pred sobom.

 

View this post on Instagram

 

🌺🌟🌺 SOME NEWS ‼️Prince Harry is finding things ”challenging” since giving up royal life and moving to America, family friend Dame Jane Goodall has claimed🌺 — #cantskiphope #stayhome #savelives! #DuchessMeghan #DukeAndDuchessOfSussex #DuchessOfSussex #DukeOfSussex #BritishRoyalFamily #MeghanAndHarry #MeghanMarkle #MeghanMarkleFans #RoyalCouple #WeStandWithTheSussexes #MeghanMarkleStyle #WeLoveYouMeghan #trends #disneyprincess #sussexroyal #harryandmeghan #womenempowerment #disney #dukeofsussex #princeharry #womenempowerment #classy #dukeandduchessofsussex #meghanmarkle #duchessmeghan #fashionista #womenpower #catwalk #redcarpet #dukeandduchess #meghanmarkle #sussexsquad

A post shared by Vanessa Paquete Oficial (@vanessa_paquete) on

Neki naravno smatraju da je Meghanina zabrana da Harry lovi dobra jer su i Harry i William više puta kritizirani zato što se bave lovom. Doduše, braća smatraju kako lov nema veze sa zlostavljanjem životinja te je uostalom dio njihove obiteljske tradicije, već su dapače strastveni borci za prava životinja. Zato ne čudi da je Harry dobar s Jane Goodall, a čak ju je jednom prilikom intervjuirao za britanski Vogue, dok je taj prilog uređivala upravo Meghan. Ipak, ovo više nema veze s lovom, nego s tim da Meghan konstantno Harryju nešto brani i uvjetuje pa se pitamo što je sljedeće.

 

View this post on Instagram

 

REPOST @dailymail Swipe left to read the full article.

A post shared by What Meghan Wants (@what.meghan.wants) on

Meghan i Harry kupili treću vilu, vrijednu preko 100 milijuna kuna! ‘Nema ništa nalik takvoj’ tvrde stručnjaci

Harry će požaliti što je oženio Meghan! Ostat će bez svega! Ovo su posljedice koje će snositi!

TRAGIČAN ZADNJI SUSRET: Kate nije mogla biti gora prema Meghan, a Harry i William kao da nisu braća!

Evo što će se dogoditi u slučaju da se Harry i Meghan razvedu! Meghan se neće dobro provesti!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.