Instagram

I BIZARNO I SEKSI: Lana Jurčević plesala na pozornici polugola s vrećom na glavi! OVO STVARNO MORATE VIDJETI!

Autor: Iva Hanzen

‘Ovo je jedan od najblesavijih i najnenormalnijih koncerata definitivno ??!! Žao mi je što se to ne može skroz prikazati i što je limit 1 minuta za post ?. Baš smo guštali ko’ luđaci ?? i bilo je takooo dobroooo’, napisala je Lana Jurčević pored videa koji je objavila na društvenim mrežama, a na kojem pleše u grudnjaku i gaćicama s vrećom na glavi. Nismo mogli doći sebi od ovog prizora, što od Laninog seksepila, što od bizarnosti same situacije, no pjevačica je sve detaljno objasnila u istom statusu.

‘Vjerojatno je krenulo sve s tim da smo @ninarajakatelier i ja odlučile vrećice za smeće staviti meni oko ritice umjesto tkanine jer eto, bilo je 5 do 12 i mislile smo da je to najbolje rješenje – da mi rit nije baš skroz na izvol’te, a i bile smo uvjerene da smo jako kul ??.Da to sigurno nitko nije imao ?’, dodala je.

 

Reakcije obožavatelja bile su podijeljene nakon ove objave. Jedni su bili oduševljeni te su s uzbuđenjem pitali kada će Lana doći u njihov grad i prirediti ovakvo što pa su pisali komentare poput: ‘Uvijek si puna ludih idejaa ? kraljica jedinaa Mostar te zovee’, ‘Da sam bar bio tamo’, ‘Jel može koncert u Sisku??’, ‘Svaka čast?’, ‘Žena-zmaj❤️’, ‘Aa?kraljice, najbolja si!❣?’, ‘Najbolja si! Nemam riječi za opisati te! Jako bih željela biti na jednom od tvojih koncerata, ali ne mogu..Dolaziš li u Hercegovinu??❤️’, ‘Spremi neš’ ovak’ i za Đurđevac’, ‘Kraljice, odakle ti toliko energije??? ?’, ‘Uzor svih vremenaaa?’, ‘Ti si najbolji komad…iako me ne voliš… pusa ♏️’, ‘Original si??’ i ‘Možda ti jedina uspiješ skrenuti s puta cajki ove naše klince…’.

Drugima pak, ovo nije sjelo pa je jedan obožavatelj napisao: ‘Wtf????(Koji k***c)’, dok se drugi iskreno zabrinuo. ‘Pazi da ti ne pozli s tom vrećicom na glavi…ostaneš bez zraka i onda…? samo friendly savjet! Ne treba riskirati!’, napisao je potonji.

Bilo je i onih koji su bili zbunjeni. ‘Al’ ta vreća na glavi… Može paket durexa. Jel’ vam treba vrećica? Ne, ne, nije tak grda’, napisao je jedan od obožavatelja.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.