Dusko Jaramaz/PIXSELL

HRVATSKA STARLETA ŠOKIRALA JAVNOST: Evo što bi dala Vojislavu Šešelju

Autor: dnevno.hr

Ava Karabatić već neko vrijeme medijski obitava u Srbiji. Često tamo daje intervjue i govori o svojem životu, a sada je prokomentirala i stravičnu nesreću pjevača Darka Lazića koji se bori za svoj život.

”Bila sam u Veneciji, ali u bilo kojem trenutku ja bih dala krv za Darka. Spremna sam dati gas i u štiklama otići darivati krv. Za Šešelja ako treba, Za bilo koga”, izjavila je Ava.

Dakako nije to sve što je Ava rekla. Otkrila je i od čega doživljava orgazam.

“Ja imam tri ljubavi u životu! Prva je književnost, druga slikanje, a treća sport. Kad pričam o tome doživljavam orgazam. Moj stil pisanja je poput Dostojevskog, ja moram staviti ekspresiju u svakom mojem djelu. U pjesništvu jako volim Desanku Maksimović, mogla bih se s njom i usporediti“, piše srpski Kurir.

Ava je još rekla i kako su njezini dečki bili poput Bukovskog te da nije nikada padala na poznate muškarce. Tvrdi da su to uvijek bili liječnici ili njezina književna grupa.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.