Foto: Instagram

Hrvati u transu od ove fotografije Jelene Veljače u kupaćem kostimu! ‘Želim takvu guzu’ i ‘Noge duže od jarbola’, poručili joj!

Autor: Iva Hanzen

Gotovo da nema slavne Hrvatice koja osvježenje od ljetnih vrućina nije potražila na moru i to na opće oduševljenje njihovih fanova jer su iste počastile, malo je reći, izazovnim fotografijama. Tako su fanovi ‘odlijepili’ na izdanje Jelene Veljače u kupaćem kostimu, a iako su i ostale Hrvatice dobile brojne pozitivne komentare ispod fotografija na kojima provociraju svojim seksi lookovima za plažu, rijetko je koja zaradila toliko komplimenata kako Jelena Veljača nakon ove fotografije.

 

View this post on Instagram

 

kad @petra.bianco slika ?❤️? #thankyouuniverse #sailing #july

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Jelenini su fanovi posebno bili oduševljeni njezinim dugim nogama i prčastom guzom, ali i općenito čitavim tijelom pa ju obasuli komplimentima poput: ‘O la la ??‍♀️ Duge noge za igranje ??’, ‘Ok fakat si isla raditi na guzi ?’, ‘Ovo je raj a ti si decentna i sexy?’, ‘Wow sestro jesi zgodna ?❤️’, ‘Predivna! ?’, ‘Lijepa Jelena ?’, ‘Zgodna ?’, ‘Bome gospojo ova fotka Vam je top!’, ‘Super fotka’, ‘Predivna i meni jako draga??’, ‘Ufff…predeobro!?’, ‘Kakve noge. Divna ♥️’, ‘❤️želim takvu guzu ? lijepi ste’, ‘Idesss??’, ‘Avion’, ‘Wow??’, ‘Ljubavi✨’, ‘Ova fotka je jedna od najjebozovnijih koje sam vidjela u zadnje vrijeme. Ako se mogu tak slobodno izrazit. Ne znam jel do fotografkinje ili modela, ali jebenica.. ??’, ‘Noge duže od jarbola ?’, ‘Zadivljujuće’, ‘Filmska❤️’ i ‘Gospodjo, mačka ste?’, dok su neki Jelenu usporedili sa slavnom manekenkom i pjevačicom Vanessom Paradis.




Ne izluđuje li vas guza Maje Šuput na ovim fotkama na najjače!? ‘Tijelo idealno’ i ‘Premoćna’, poručili joj!

Jelena Veljača počastila fanove golišavom fotografijom iz kade! ‘Ali si bomba’, poručili joj jedni, drugi ostavili ružne komentare




Jelena Veljača baš nema sreće u ljubavi! Opet prekinula s dečkom, no njezin je zgodan Srbin uz nju!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.