Instagram

Harry i Meghan se oprostili od fanova patetičnom porukom koja je sve razbijesnila!

Autor: Iva Hanzen

S obzirom na to da je dogovoreno da će princ Harry i Meghan Markle službeno odstupiti od svojih dužnosti 31. ožujka, par se obratio javnosti putem svog službenog Instagram profila Sussex Royal, koji planiraju ugasiti, što i ne čudi jer im kraljica brani da koriste ovaj naziv za potrebe vlastite promocije u bilo kojem obliku. Kako bi se oprostio od svojih fanova na ovom profilu te kako bi naznačio da je zagazio u novo poglavlje svog života par je poručio sljedeće:

“Kao što svi možemo osjetiti, svijet se u ovom trenutku čini izuzetno krhkim. Pa ipak, uvjereni smo da svako ljudsko biće ima potencijal i priliku da napravi nešto značajno – baš kao što se to upravo vidi diljem svijeta, u našim obiteljima, našim zajednicama i onima na prvoj liniji obrane – zajedno možemo podići jedni druge da shvatimo puninu tog obećanja.

Ono što je trenutno najvažnije je zdravlje i dobrobit svih ljudi širom svijeta i pronalaženje rješenja za mnoga pitanja koja su se pojavila kao rezultat ove pandemije. S obzirom na to da svi nalazimo ulogu koju moramo odigrati u ovom globalnom pomaku i promjeni navika, mi se fokusiramo na ovo novo poglavlje kako bismo shvatili na koji način najbolje možemo dati svoj doprinos. Iako nas možda ovdje ne vidite, naš rad se nastavlja.

Hvala ovoj zajednici – na podršci, inspiraciji i zajedničkoj predanosti dobru u svijetu. Radujemo se što ćemo se uskoro ponovno spojiti. Bili ste sjajni! Do tada, dobro se brinite o sebi i jedni o drugima. Harry i Meghan.”

 

View this post on Instagram

 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Zanimljivo je pritom da ispod objave nema niti jednog komentara pa se pitamo je li ih par kojim slučajem onemogućio, pogotovo zato što su ih brojni fanovi nakon predzadnje objave, kojom su savjetovali kako se ponašati u slučaju koronavirusa, ozbiljno popljuvali. No, ako mogu kontrolirati svoj Instagram profil, to ne znači da isto mogu činiti i s Twitterom, a na ovoj društvenoj platformi fanovi nisu zadovoljni. ‘Pa koliko ćete se više puta službeno opraštati od svojih kraljevskih dužnosti’, ‘Koja pljuska kraljici’ i ‘Ma bravo, ovo vam samo služi za samopromociju’, samo su neki od komentara.

Meghan i Harry izazvali bijes nakon što su savjetovali kako se zaštititi od koronavirusa! Evo što im zamjeraju!

Meghan i Harry se oglasili po pitanju koronavirusa! Javili se iz samoizolacije! Njihove riječi obišle svijet!

Meghan i Harry pobjegli iz Kanade! I dalje se ne žele testirati na koronavirus!

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.