Instagram

Hana Hadžiavdagić se pohvalila novom linijom koju je stekla na odmoru u Hrvatskoj jedući ove morske delicije!

Autor: Iva Hanzen

Sasvim očekivano, naša je obala ljeti glavna turistička destinacija brojnim slavnim osobama diljem Balkana pa tako i voditeljici, a odnedavno i motivacijskoj govornici Hani Hadžiavdagić Tabaković. Hana se s društvom provodi i odmara u luksuznoj vili u Biogradu kakve su pravi hit zadnjih nekoliko sezona. Putem svojih Instagram fotografija zadnjih nas dana redovito izvještava o tome kako troši slobodno vrijeme, a mi moramo priznati da joj zavidimo. Prehrana joj se uglavnom sastoji od morskih specijaliteta koje obožava jesti u hvaljenom restoranu Peperino, dok se do plaže ne trudi ići jer ionako u kompleksu u kojem odsjeda ima bazen.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram

Hani baš godi odmor jer izgleda svježe, naspavano i zdravo, a osim licem bez make up-a, pohvalila se i novom figurom. Moramo joj dati peticu za trud da skine suvišne kilograme jer se jedno vrijeme prilično borila s istima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Još jedno ljeto u @casadaco , a ja #OpetNajljepša ??‍♂️? #Biograd #BiogradNaMoru #Croatia #CroatiaFullOfLife #Summer #Summer2019 #DušmaniŠicyšic

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Najdraža moja insta porodico došlo je moje omiljeno godišnje doba, to je onaj dio godine kada osmijeh ne skidam s lica i kada je nebo obojeno kristalno plavom bojom. Ljeto! Miris mora, sunca, soli na koži, dugih vrelih noći, plesa, glazbe i mrdanja guzom u ritmu talasa…a ja #OpetNajljepša . Mnogima je kaos u oko ispitnih rokova pa im taj osjećaj veselja još nije u pametnim glavama, mnogi žele sve one sitnice koje su potrebne kako bismo pitpuno spremni dočekali godišnji odmor. Šlapice, novi ručnik, badić, pareo, šešir, kreme za sunčanje, novi kofer…lista je dugačka, a plaće obično kratke. Nekada je kratko slatko, a tada je tu moj vjerni prijatelj @ferratumbank_hr ?? Zašto #FerratumBank ? Zato što mi se sviđa nova ponuda koju nudi NOVIM KORISNICIMA, a to je da mogu dobiti kredit u roku 15min, bez jamca i bez kamata ukoliko iznos vrate u roku 30 dana…Iznos koji se pozajmljuje može biti od 300 do 3000kn te se taj isti iznos vraća bez skrivenih troškova. Jel’ moguće da to može s 0kn troškova? Da, naravno da je moguće, samo je važno da se vrati na vrijeme – za 30 dana. Kažem vam kratko i slatko! Moram priznati idealno za sve one kojima je novac potreban sada, ovog trenutka, jer godišnji odmori su na dohvat ruke samo treba ruku prižiti u dobrom smijeru. #ad @instascenex #DušmaniŠicŠic




Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.