Instagram

Grudi Žanamari Perčić u ovim haljinama su DA TI SRCE OTKAŽE! Cijeli svijet doznao za njezinu ljepotu!

Autor: Iva Hanzen

S dolaskom ljeta Žanamari Perčić izgleda sve bombastičnije, no u posljednje dvije haljine kojima se pohvalila na svom Instagram profilu, nas je stvarno izludila. Pastelne boje pristaju joj sjajno, haljine savršeno prate njeno isklesano tijelo, a grudi joj izgledaju ekstremno bujno.

 

View this post on Instagram

 

? Piano! Boo, let’s play something. Hey everybody, write me what’s your favorite song? Come on – cover suggestions! And subscribe to my YouTube chanel ‘zanamarimusic’ ❤️ ________________________________________ ? Klavir! Ajmo Maki nešto zasvirati. Ljudi imate li glazbenu želju? ________________________________________ ? by @joshuamacks #cosmopolitanparty #cosmopolitan #magazine #brownbeachhouse #trogir #beautifulhotels #interior #hotellobby #piano #letsmakemusic #outfit #ootd #minidress #ohpolly #beigedress #nude #bagaddict #platforms #summerstyle #poolparty #style #slay #smile #zanamari #artist #songwriter #covers #youtube LINK IN BIO!

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Fanovi u komentarima ispod fotografija nisu mogli doći sebi od uzbuđenja pa su pjevačicu nazivali raznim laskavim titulama, a zanimljivo je da je Žanamarijina ljepota dosegla tolike granice da su i stranci zapazili njezin izgled. Naime, najviše je pozitivnih komentara dobila od stranih fanova, a komplimentima su je obasuli  i suprug Mario Perčić te voditeljica Ecija Ivušić. Svi su se složili kako Žanamari izgleda spektakularno, kako sjaji i kako ne mogu doći sebi od njezine ljepote, a moramo priznati da ni mi ne možemo.




 

View this post on Instagram

 

‘Djevojčica s Cosmopolitanima’ Sjećam se prvog broja Cosmopolitana. Vidjela sam negdje najavu… i bila sam jako uzbuđena! Čekala sam ga da izađe ‘kao pokisao sunce’. Tada nije postojalo ovo internet ludilo. Djevojčica iz Tučepi nije imala gdje pročitati nešto što jednu ženu zanima. A niti s ikim popričati o nekim psihološkim, samo ženskim temama, ili onim slatkim, o modi, šminki, ljepoti, seksu… pričala sam tad jedino s mamom, a cure koje su osnovale i pisale Cosmo, su ne znajući postale moje sestre, koje su me odgojile da budem ponosna na svaki svoj ženski atom u tijelu. Imala sam SVE brojeve, od prvog! Nakon par godina mama me je zamolila da dio barem bacim jer nemamo mjesta. Teška srca sam većinu odnijela u reciklažu, ali sam sačuvala nekoliko brojeva sa omiljenim naslovnicama. Cosmo uredništvo bilo je tada moja Carrie Bradshaw, moja Samatha i Miranda i Charlote… i dan danas kad čitam Cosmo ja sam ona djevojčica kojoj je on pokazao put, pokazao da je snažna, prekrasna, sposobna, slobodna te istovremeno neobuzdana i najodgovornija na svijetu. Da je baš takva, krhka i prožeta emocijama, ženska energija nešto dragocjeno. Ženske stvari i sitnice, tipa moda i make up, samo su dokaz koliko smo kompleksne, koliki smo perfekcionisti i na koliko razina funkcionira nas mozak i osobnost. Sve su to stvari koje sam znala o sebi, ali Cosmo mi je pomogao da o tome pricam glasno i s ponosom. Kad pustim suzu u javnosti da me nije sramota što sam žena, jer ta ista žena upravo zbog toga može voditi firmu, pa i državu. Danas imam svoju firmu, svoje ljude za sve, muža, dijete i još uvijek sjaj u očima one teenagerice koja može sve što se usudi željeti, a u životu ostavlja samo pozitivne ljude i one koji se ne boje njene ženske forme kao vraga. Cosmo hvala ti. #girlpower #whoruntheworld #girls @cosmopolitanhrvatska #poolparty @brown_beach_house_croatia Photo by @joshuamacks #outfit #ootd #dress #ceker #totebag @mylovelybag_official #heels #platforms @gioseppo_official




A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.