Instagram

Gdje je nestao suprug Doris Pinčić? Nema mu ni traga ni glasa!

Autor: Iva Hanzen

Iako se već godinama pokušava ostvariti kao glazbenik, suprug Doris Pinčić, Boris Rogoznica, nikako da dosegne slavu kakvu ima njegova poznata supruga. Nedavno je čak sam na svom Instagram profilu priznao kako misli da je razlog za to nedostatak talenta pa je poslovni uspjeh odlučio potražiti u drugim vodama. Krenuo je u proizvodnju vina te svoj novi biznis pokušaj predstavio uz sljedeći status:

‘Odavno sam shvatio da u ovom glazbenom biznisu kojim se bavim, nikada neću biti najbolji. Jednostavno nemam taj kapacitet, talent, znanje i vještine da mogu konkuritati mnogima koji su puno više od mene dobili rođenjem, a potom i naobrazbu od malih nogu. Ipak, prirodno je da svi želimo biti što bolji u svom poslu. Da težimo savršenstvu, profesionalizmu… Pa kad već svojim klijentima ne mogu dati virtuoznost na gitari i baciti ih u trans svojim školovanim glasom, mogu im dati nešto puno važnije od toga. A to je osmijeh, volja i želja na bini, susretljivost, lijepa riječ i butelja izvanrednog vina, kao namjenski poklon za sve moje klijente i suradnike.
Cheers ‘

Prodaja vina nije urodila plodom pa je Boris na Instagramu nastavio privlačiti pažnju duhovitim sadržajima. Jedna od posljednjih fotografija kojom je nasmijao svoje fanove bila je ona na kojoj je montirao lice svoje supruge na Gavrilovićevoj pašteti, referirajući se na to da njegova supruga ‘iskače iz paštete’, i to u jeku gnjeva na voditeljicu zbog činjenice da je počela raditi za HRT.

Na kraju je Boris prije koji mjesec postavio svoj Instagram profil na ‘privatno’, što nam je bilo pomalo zbunjujuće jer svaki glazbenik ili umjetnik želi ostvariti što veći broj pratitelja na ovoj društvenoj mreži kako bi si omogućio što veći broj suradnji i publiciteta, pa je izbor privatnog profila bio loš ako gledamo iz marketinške perspektive.

Sada je Boris potpuno odustao od Instagrama jer ga je nemoguće naći na ovoj društvenoj mreži pa izgleda da je profil izbrisao. Zanimljivo je pritom da ovaj radikalan potez nije najavio, a isti nije komentirala niti njegova supruga Doris. Je li mu dosta glazbene karijere, društvenih mreža ili jednostavno bivanja javne osobe, pitamo se.

Suprug Doris Pinčić ima bizaran poslovni pothvat! Biste li kupili ovaj proizvod?




Suprug Doris Pinčić objavio zabrinjavajuć status! ‘Ako želiš da budemo dobri, daj mi malo manje sranja’

Muž Doris Pinčić odlučan u namjeri da se obračuna s njenim ‘hejterima’ Objavio im rat i pokrenuo čitavu lavinu reakcija!




Psovke i bacanje tanjura: Suprug Doris Pinčić Boris Rogoznica otkrio kako izgledaju njihove svađe

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.