Instagram

Franka Batelić prvi put u javnosti sa sinom! Prezgodna je u kaputu za kojim luduju sve slavne Hrvatice!

Autor: Iva Hanzen

Svega par dana nakon što se pojavila na dodjeli nagrada ‘Cesarica’, Franka Batelić se odlučila na još jedno pojavljivanje u javnosti nakon poroda, no ovaj put u društvu svog sina Viktora. Lijepo vrijeme nagnalo ju je da izvede Viktora u šetnju, a ovo mu je jedan od prvih izlazaka iz kuće, s obzirom na to da je rođen tek prije koji tjedan.

Instagram Story

Ovaj nas je emotivan prizor oduševio, baš kao i Frankin ‘Teddy Bear’ kaput iz kojeg ne izlazi još od prošle zime.  Ovo ne čudi jer su i prošle sezone ovi kaputi bili strašan hit među slavnim Hrvaticama. Podsjetimo, ovaj je smeđi kaput prvo proslavila Max Mara sa svojim modelom ‘Teddy Mania’, a onda se trendu priklonila i čitava svita ‘high street’ brendova koji su napravili kopiju ovog ‘in’ komada. Ove godine Ella Dvornik također ne izlazi iz ovog ‘in’ odjevnog predmeta, a njime su se na svojim Instagram profilima pohvalile i Antonija Blaće pa čak i Jelena Karleuša.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.