Instagram

Franka Batelić pobjegla sa sinom iz Zagreba kako bi se spasila od koronavirusa! Evo gdje se nalazi!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što je Franka Batelić prije koji dan objavila Instagram Story s plaže preko kojeg piše ‘Burom protiv virusa’, zaključili smo kako se pjevačica nalazi u rodnoj Istri sa sinčićem Viktorom. I zaista, pjevačica je sada potvrdila da se odlučila preseliti iz Zagreba nakratko, što je zapravo odlična ideja jer čak i u slučaju pandemije, postoje područja koja nisu zahvaćena od infekcijske bolesti koja vlada, poput udaljenih područja, neke planinske doline, ili otoka. Po toj logici je svakako zdravije za nju i Viktora da budu na moru, a ne u Zagrebu, dok u ovom trenutku Franka sigurno želi biti i blizu roditelja.

Instagram Story

Sada se javila sa sunčane terase svoje obiteljske kuće u Labinu te je preko Storyja napisala #ostanidoma, čime je dala do znanja da i ona podržava ovu akciju koja se sve brže širi Instagramom. U istom je Storyju u zagrljaju svog voljenog psa Oskara rekla: ‘Mi smo na terasi, uživamo na suncu. Barem imamo terasu ovdje u Istri’, i to uz osmijeh koji nikad ne skida s lica pa čak ni u ovom slučaju. Usput je pitala fanove kako se oni nose sa situacijom u svezi koronavirusa te je pohvalila neke od onih koji su joj odgovorili.

Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story

Na kraju je još objavila i Story niže.

Instagram Story

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.