Instagram

Franka Batelić otkrila da se bori s problemima koje imaju i mame koje nisu slavne! Evo koji su to!

Autor: Iva Hanzen

Ako ste mislili da se samo obične mame bore s problemima kao što su umor, teška fizička iscrpljenost i nemogućnost da udovolje svima, varate se! I mnoge slavne mame nose se s tim poteškoćama pa tako i Franka Batelić, što je iskreno priznala svojom zadnjom objavom na Instagramu, u sklopu koje je objavila kolaž svojih ‘selfieja’ na kojima je vidno iscrpljena, a pored koje je između ostalog napisala: ‘Malo je ovo jedno tijelo da fizički sve obavi i savlada’.

 

View this post on Instagram

 

Kako da se kloniram pa da mogu stići sve, biti svugdje u isto vrijeme? ? Malo je ovo jedno tijelo da fizički sve obavi i savlada. ????? Ima vas koji žonglirate s rukama i nogama ovih dana? ?

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Podsjetimo, i nedavno je izrazila sreću zbog toga što je majka i gura uspješnu glazbenu karijeru, ali kako svejedno žudi za snom. Tako je između ostalog napisala da je naivno mislila što ju čeka nakon što postane majkom, ali kako je sada shvatila da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv i da briga samo raste.




 

View this post on Instagram

 

Prije samo godinu dana, kada sam mislila da imam veliki trbuh (6 mjeseci trudna) ?… Kada sam mislila da znam što me čeka. I onda stigne Viktor i preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem zajedno s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše. Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj…. Maleni, znatiželjni dječače, biti ću tvoj štit, kad ga trebaš… tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti.. slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim… ❤️ A sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan… ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek. ❤️ #bitimama #bittersweet #tb #pregnancymoments




A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

No, kao i uvijek Frankini obožavatelji pokazali su da su uz nju i uopće nisu komentirali njezinu iscrpljenost i brigu već su ju nakon obje objave obasuli komplimentima poput: ‘Najpredivnija??♥️’, ‘Majka. Žena. Kraljica… Viktor je ponosan što ima tebe kao svoju majku koja će ga ljubiti, paziti, odgajati, naučiti.. i onda ga podržavati kojim god on putem krene❤️’, ‘Ljepoticaa??❤️’, ‘Divnaaa…?’ i ‘Ljepotaaaaa??❤️’.

Uz Franku je sada i suprug Vedran Ćorluka za kojeg se udala prije dvije godine, a koji se vratio iz Moskve nakon brojnih poslovnih obaveza, s tim da kada nema Vedrana, Franki najviše pomažu brat i majka, s kojima je iznimno bliska.

PJEVAČICA OTVORILA DUŠU! Franka Batelić: ‘Naravno da mi je jako teško, ali to je tako…’

Franka Batelić otkrila kako izgleda neispavana zbog sina! Podijelila je i nekoliko preslatkih fotografija!

Napali Ellu Dvornik zbog hrane koju daje kćerkici! Kažu da će Jelena Veljača biti na aparatima!

Ellu Dvornik optužili da ju financira suprug! Uf, što im je odgovorila! Nije štedjela riječi!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.