Instagram

Franka Batelić je prava sretnica! Ako ovo nije najslađa fotografija Ćorluke i njihovog sina, ne znamo što je!

Autor: Iva Hanzen

Ako obožavamo gledati nečije fotografije u samoizolaciji, onda su to one Franke Batelić i Vedrana Ćorluke. Oni su doslovno jedini hrvatski celebrityji koji tijekom cijele pandemije koronavirusa, ne skidaju osmijeh s lica, niti se žale svojim fanovima kako im je teško. Dapače, cijelo vrijeme se odlično zabavljaju i zahvalni su na tome što je njihova obitelj na okupu.

 

View this post on Instagram

 

Mali večernji razgovori uz najdraži pogled prema horizontu. ? Stijene moje već mi falite… #morskipas

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franka nas je tako opet počastila novim fotografijama s Rapca, gdje živi njezina nona, a na kojem je par potražio zaklon od ludnice uzrokovane koronavirusom te nas je počastila prizorom Vedrana u moru, no tek malo iznad koljena. Izgleda da je ipak bilo malo prehladno za kupanje, no ovaj je veseli par otvorio sezonu brčkanja u moru.




Instagram Story

No, fotografija koja nas je oduševila više od dvije prethodne je ona na kojoj se Vedran igra sa sinom Viktorom, a pored koje je napisao ‘ništa drugo nije bitno’. I zaista, novopečeni otac toliko je uživljen u svoju novu ulogu da se to itekako osjeti nakon samo jednog pogleda na ovaj preslatki prizor.

 

View this post on Instagram

 




Play time ???? #viki #boys #nothingelsematters #entertainme

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Nova fotografija Ćorluke na kojoj drži sina ostavlja bez riječi, dok nas je Franka počastila idiličnim detaljima njihove samoizolacije!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka opet imaju razlog za sreću i to tri mjeseca od rođenja sina, kao i bolne razdvojenosti!

KAKVA LJUBAV: Zar najnovija fotografija Vedrana Ćorluke sa sinom nije najslađi prizor ikad?

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.