Instagram / screenshot

(FOTO) Zaručnik Maje Šuput i Marko Grubnić neuobičajeno su bliski!? Pogledajte razuzdanu zabavu ovog dvojca

Autor: R.A.

Ekipa se opustila nakon par čašica rakije!

U Grčkoj, na otoku Myconos, Maja Šuput odmara se u društvu zaručnika Nenada Tatarinova gdje je par proslavio svoju prvu godišnjicu ljubavi, a na romantičnom putovanju pridružio im se Majin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sudeći po prizorima trojac se dobro zabavlja i uživa u noćnom životu popularnog otoka poznatog po razuzdanim i opuštenim zabavama s litrama alkohola. Da se Marko odlično slaže s Majinim zaručnikom potvrdio je snimkom koju je objavio na svom profilu na kojoj dvojac pjeva te se opasno približava jedno drugom na kraju snimke.

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Koliko im je svima dobro odlučili su obznaniti i Marko i Maja koji su podijelili brojne Instastoryje  sa zabave na kojoj se očito dobro popilo pa su njihovi obožavatelji imali priliku vidjeti kako Nenad i Marko plešu, ali i grle se nakon ispijanja žestice…




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.