Screenshot Instagram

(FOTO) SEVERINA OPET ŠOKIRALA! Ovom drastičnom promjenom raspametila je obožavatelje

Autor: Dnevno

Severinin album ”Halo”, objavljen u veljači, opravdao je titulu ”najiščekivanijeg albuma u regiji”. Naime, na digitalnim platformama Deezer i Spotify već mjesec dana je najslušaniji album u cijeloj regiji, dok na YouTube-u također bilježi izvrsne rezultate.

Nove pjesme preslušane su preko 220 milijuna puta, što je sjajan pokazatelj koliko publika uživa u onome što Severina u posljednje vrijeme radi. Stoga će ih zasigurno obradovati vijest da će u ponedjeljak 15.04.2019., točno u podne, na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici premijerno moći vidjeti videospot za pjesmu ”Daleko ti kuća”.

Spot, koji je sniman prije tri tjedna u Zagrebu, kao i uvijek u Severininom slučaju, obiluje metaforičkim značenjima. Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promjene. Prvo tuga, a zatim rezanje kose do slobode na kraju.

Severina simbolično, reže kosu, jer svaka žena koja teži promjeni prvo promijeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života. Spot, čiju ekranizaciju potpisuje Ljubba Stefanović, rađen je po tematici teksta kojeg, uz glazbu, potpisuje Jala Brat, dok je direktor fotografije Igor Lazić – dobitnik mnogih nagrada na filmskim festivalima.

”Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za ‘Daleko ti kuća’ rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su se krenule redati i nastao je scenarij. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Nitko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija”, izjavio je Ljubba.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.