(FOTO) Prepoznajete li ovu poznatu televizijsku voditeljicu?

Autor: dnevno.hr

Na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju iz vremena kada je imala samo 15 godina

Jedna od najpoznatijih voditeljica i komičarki na svijetu, Ellen DeGeneres, svojim je obožavateljima podijelila fotografiju iz vremena kada je imala samo 15 godina. Fotografiju je popratio sljedeći tekst: “U čast 15. sezone, prilažem svoju fotografiju kad sam imala oko 15 godina (o Bože, zašto?!?). Sad želim vidjeti vaše fotografije. Objavite fotografiju kad ste imali 15 godina uz oznaku #ellen15 i možda se vidite u showu sljedeći tjedan!”

Iako će uskoro navršiti 70 godina, Ellen i dalje žari i pali u poslovnom svijetu. Kao što je navedene, uskoro kreće 15. sezona njezinog popularanog talk showa, a odlučila ga je prigodno obilježiti. Kao što možete vidjeti na fotografiji Ellen je u ranim 70-im godinama nosila prirodnu kovrčavu kosu, a imala je i koju kilicu više nego danas. Fotografija je zaradila više od 700 tisuća lajkova što dokazuje njezinu popularnost u svijetu.

 

In honor of Season 15, here’s a photo of me when I was just about 15 (why God, why?!). Now I wanna see yours. Post a photo from when you were 15 with #ellen15 and you just might see yourself on my show next week!

A post shared by Ellen (@theellenshow) on




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.