Facebook

(FOTO) Poznata Hrvatica iznenadila sve i tajno se udala u Las Vegasu!

Autor: R.A.

Nedavno je prekinula vezu s glumcem Miranom Kurspahićem i sreću pronašla u zagrljaju direktora u Croduxu, Ivanu Jelčiću!

Zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš udala se u Las Vegasu za svog odabranika Ivana Jelčića, direktora u Croduxu!

A post shared by Architektin (@nina.berlina) on

Vijest o udaji podijelila je na svom Instagramu uz riječi “What happens in Vegas, stays in Vegas” ili “Ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu”. Otkrila je da je za ovo iznenadno vjenčanje izabrala haljinu hrvatskog brenda Twins koja je kraća na prednjem dijelu te duža nazad.

A post shared by Architektin (@nina.berlina) on

Podsjetimo, s Ivanom Jelčićem obznanila je vezu prije četiri mjeseca i to samo nekoliko mjeseci nakon što je puknula njena ljubav s glumcem Miranom Kurspahićem s kojim je provela dvije godine u vezi. S izvršnim direktorom Sektora za električnu energiju u Croduxu veže je ljubav prema putovanjima pa je tako par prije vjenčanja proveo mjesec dana putujući po cijeloj Americi.




Novopečenim supružnicima želimo sve najbolje!

A post shared by Architektin (@nina.berlina) on




A post shared by Architektin (@nina.berlina) on

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.