foto: Instagram

(FOTO) Playboyeva zečica gola nosila križ po Vatikanu, policija ju je naganjala po Trgu svetog Petra

Autor: Dnevno.hr

Bivša playboyeva zečica i fotomodel, te kako bi ona sebe nazvala ‘profesionalnom rušiteljicom tabua’ pozirala je gola ured Vatikana na jednoj slici gola prelazi zebru noseći drveni križ, na drugoj, također bez odjeće, sjedi na Bibliji.

 

 

View this post on Instagram

 

Crosswalking in the Vatican ? NEW STORY link in bio #jesusdidnotwantthechurch #FXCKRLGN

A post shared by Fan Page for MARISA PAPEN (@marisapapen.for.real) on




Mlada Belgijka i njezin fotograf Jesse Walker, očito tijekom večeri, izveli su skandalozan perfomans zbog kojeg su završili u pritvoru nakon što ih je, barem prema njihovom svjedočanstvu, policija naganjala po trgu Sv.Petra. Ipak, nakon deset sati pušteni su na slobodu.

Profesionalna rušiteljica tabua ima zanimljivu povijest sablažnjivanja javnosti. Njezina posljednja ‘akcija’ odigrala se u Turskoj. U Turskoj je otišla u najpoznatiju tamošnju džamiju (i današnji muzej) Aju Sofiju odjevena samo u burku koju je podignula tako da njezin partner uhvati željeni kadar.




 

Tamo je dobro prošla, za razliku od Egipta. Ondje je naga pozirala pored piramida u Gizi i završila u pritvoru. Nedavno je pozirala i pored Zida plača u Izraelu, a inače se može pohvaliti nagim poziranjem u 50 zemalja, piše 100posto.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.