(FOTO) Osebujna Hrvatica fotkala guzu i poručila: ‘Mrzitelji, poljubite me u dupe, ovo je moje ljeto!’

Autor: R.A.

Ljeto nam je stiglu u punom zamahu, krenula je sezona skidanja, a kako izgleda, neki su jedva dočekali!

Lucija Lugomer, prva hrvatska plus size manekenka (i jedina nažalost, ako možemo primijetiti), trenutno se nalazi na Krku na odmoru. Bujna brineta već je nebrojeno puta pokazala da se osjeća savršeno ugodno u svom tijelu na čemu joj zasigurno mnogi mogu pozavidjeti. Lucija tako nerijetko stavlja svoje golišave fotografije na Instagram na kojem je prati vojska od 135 tisuća ljudi koji s oduševljenjem pronalaze inspiraciju u ovoj manekenki koja je pravo osvježenje na našim prostorima.

Da ne mari previše za mišljenja hejtera, pokazala je najnovijom objavom na kojoj je uz fotografiju guze jednostavno napisala: “Mrzitelji, poljubite me u dupe, ovo je moje ljeto”. Osim toga, Lucija se pohvalila kupaćim kostimom na kojem piše “mladenka” čime je svoje obožavatelje podsjetila da je ona sada Lucija Lugomer Grlić. Naime, nedavno se udala za svog dugogodišnjeg partnera.




Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.