PR / Instagram

(FOTO) Ona se nema čega sramiti! Hrvatska voditeljica među rijetkima pokazuje kako izgleda skroz bez šminke!

Autor: R.A.

Pokazala lice bez šminke i otkrila tajnu vitke figure - jako je jednostavno!

U današnje vrijeme nije lako naići na poznatu osobu koja svoje fotografije na društvenim mrežama dijeli bez ikakvih filtera i popularnog photoshopa. Malo peglanja bora i nepravilnosti, pa koji milimetar veća usta, manji nos, podignute obrve, bistre oči… sve se to lako namjesti na brojnim aplikacijama i sve vam to serviraju vaša omiljena lica pod krinkom prirodnosti, a zapravo vas varaju. Upravo zato pravo je osvježenje naletjeti na poznatu voditeljicu koja bez imalo straha sa svojim obožavateljima dijeli potpuno prirodne fotografije bez iti malo šminke!

Riječ je o Antoniji Stupar Jurkin koja se trenutno nalazi na godišnjem odmoru sa svojom djecom i koja nam je svima pokazala da opušteno vrijeme koje provodi s obitelji ne zahtijeva “fejkanje” ni šminkanje. Predivna Antonija tako je pokazala preslatke pjegice i plave oči, ali i zavidne trbušnjake koje nije lako ignorirati. Na upit obožavatelja kako do tih trbušnjaka nakon dva poroda, jednostavno je odgovorila: “Nema tajne, 2x tjedno trening + normalna prehrana od jeseni do ljeta”.

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on







Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.