(FOTO) Nikolina Pišek objavila fotografiju staru 7 godina i nije baš zadovoljna, provjerite zašto

Autor: R.A.

Izgleda da Nikolina nije bila zadovoljna svojim izgledom!

Nikolina Pišek, voditeljica sa stalnom adresom u Beogradu, često izaziva pažnju svojim modnim kombinacijama, ali i glasinama o estetskim operacijama o kojima ne voli razgovarati, no potvrdila je da je nije pretjerano briga što ljudi misle u vezi toga.

Iako ostavlja dojam osobe pune samopouzdanja, izgleda da atraktivna brineta nije uvijek bila zadovoljna svojim izgledom. Njena posljednja objava na Instagramu prikazuje Nikolinu prije sedam godina u oskudnom stylingu koji uključuje kratke hlačice, čizme i minimalni make-up.


Rijetko tko će pomisliti da Nikolina na toj fotografiji ne izgleda dobro, no uz fotografiju je napisala: “Ja kroz leće dragoga prijatelja, Viktora Drage, prije sedam godina. Kaže da sam bila prelijepa, ali ne znam baš…”. Znači li to da Nikolina misli da sad izgleda bolje ili u prošlosti nije bila zadovoljna svojim izgledom, teško je reći, ali da se uočiti da se i nije toliko promijenila…

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.