Instagram / @jelka12

(FOTO) Bez pardona! Jelena Veljača odlučila pokazati grudi na Instagramu uz poruku: ‘Oslobodite bradavice’

Autor: dnevno.hr

Poznata producentica hrabro je odlučila podržati svjetski pokret!

Producentica Jelena Veljača poznata je po svom odvažnom stavu i po tome što uvijek kaže iskreno što misli, sviđalo se to svima ili ne, a tu istu ‘filozofiju’ prebacila je na svoj Instagram gdje redovito objavljuje i sadržaj koji zna naići na negodovanje publike.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Jelena trenutno snima seriju u kojoj je glavna producentica i zbog koje se na jedno vrijeme preselila u Beograd. Hektičan raspored ne dopušta joj previše slobodnog vremena, a kada ga ima, rado ga provodi sa svojom kćerkicom. Njena posljednja fotografija na Instagramu otkriva ih u nježnom zagrljaju, a kako je Jelena sama priznala, to nije bila njena prvotna namjera.

“Htjela sam postati #freethenipple fotku ali nemam snage za vjetrenjače danas kad odlazimo s otoka u novi život. Ovo je trenutak nakon što #mama spakira cijelu kuću tako da se #todlerica nije skinula s nje ni jednu sekundu. Skinu vas do kosti, ta djeca. I što je najbolje, boli vas pipi za to. Pazite dobro”, napisala je uz objavu koja osim zagrljaja prikazuje i njene grudi koje je vješto sakrila emotikonom srca.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on




Naime, Jelena je veliki borac za jednaka prava svih ljudi pa se ovom fotografijom pridružila svjetskom pokretu koji zagovara uklanjanje cenzure sa ženskih grudi koje se ne smiju objavljivati na društvenim mrežama, odnosno mogu, ali samo uz prekrivanje bradavica. Upravo zato glavna krilatica pokreta jest “Free the nipple” ili u prijevodu “Oslobodite bradavice”…

Moramo priznati, hrabar potez! Što vi mislite?




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.