Foto: Instagram

Evo što će se dogoditi u slučaju da se Harry i Meghan razvedu! Meghan se neće dobro provesti!

Autor: Iva Hanzen

Otkad su se vjenčali, princ Harry i Meghan Markle bore se protiv glasina o razvodu. I premda još uvijek izgledaju sretno, glasine da bi moglo doći do njihovog razvoda, ovih dana odjekuju sve snažnije. Prvo su počele jače kolati  kada je par objavio da se odriče od svojih kraljevskih dužnosti, no u međuvremenu se dogodilo još par situacija koje idu u prilog tome da su u odnosu trenutačno najpopularnijeg para na planeti ipak neke trzavice. Naime, par je morao odraditi nekoliko zadnjih dužnosti prije nego što će im iste službeno isteći 31. ožujka ove godine. Tako su prvo prisustvovali dodjeli nagrada Endeavour Fund, a potom su prisustvovali Mountbatten glazbenom festivalu, dok su za kraj morali s ostatkom britanske kraljevske obitelji obilježiti Dan Commonwealtha.

Na Endeavour Fundu još je sve bilo dobro – Meghan  Harry nisu skidali osmijeh s lica, izgledali su zaljubljenije nego ikad prije, a Meghan je čak rekla kako je sretna što se vratila u London. Na Mountbatten festivalu, pokazivala je nešto manje oduševljenja, a Harry je pak izgubio sve konce. Cijelo je vrijeme imao zabrinut izraz lica te je nervozno stiskao Meghan za ruku. Količina njegove žalosti  bila je toliko snažna da nije mogla proći nezamijećeno, što nas ne čudi jer je ipak zadnji put u svom životu nosio odoru britanske kraljevske mornarice te se morao oprostiti od svojih vojnih dužnosti koje je silno volio. No, najgore je bilo na proslavi Dana Commonwealtha. I Meghan i Harry imali su kiseli smiješak, dok su pritom izgledali kao da jedva čekaju da sve prođe. Ovome svakako nisu pridonijeli ni princ William, a pogotovo njegova supruga Kate Middleton. William i Kate cijelo su vrijeme hodali, a potom sjedili ispred Meghan i Harryja, dok su se pritom trudili da ih maksimalno ignoriraju, a kamoli progovore koju riječ s njima.

Nedugo nakon ovako hladnog rastanka od obitelji, Harry je saznao da mu otac boluje od koronavirusa te se htio vratiti u Veliku Britaniju, što mu je Meghan zabranila, a to je potvrdila i službena kraljevska biografkinja, kojoj su ovu informaciju odali prijatelji para.

I konačno, Meghanin povratak glumi pokazao se kao pravi fijasko, a kako ni Harry nema posao, moguće je da će se rastrošni par susresti i s ekonomskim problemima.  Stoga kada se sve rečeno uzme u obzir, čak i da su glasine o razvodu neistinite, pitamo se koliko je Harry sretan trenutačno.

Bilo kako bilo, da se par i rastane, evo što bi se dogodilo u slučaju razvoda nakon Megxita. Meghan bi na neke povlastice i dalje imala pravo, no na druge ne bi.

Meghan i Harry nisu potpisali predbračni ugovor

Prije njihovog vjenčanja 2018., objavljeno je da Harry ne želi ni pitati svoju nevjestu da potpiše predbračni ugovor. Razlog za to je taj što predbračni ugovori nisu česti u Velikoj Britaniji, posebno među članovima kraljevske obitelji.




“To je uobičajeno za brak slavnih, ali ovo nije brak slavnih, to je kraljevski brak”, objasnila je Katie Nicholl, autorica filma ‘Harry: Život, gubitak i ljubav’.

Princ William i Kate Middleton također nikada nisu potpisali predbračni ugovor, a to je bio slučaj i s roditeljima Harryja i Williama, princom Charlesom i princezom Dianom. Zapravo, troje od četvoro djece kraljice Elizabete II. razvedeno je i nijedno od njih nije sklopilo predbračni sporazum.

Na što Meghan nema pravo




Kada su Meghan i Harry izjavili da će vrijeme provoditi u Sjevernoj Americi i Velikoj Britaniji, vjerovalo se kako će obitavati u Frogmore Cottageu kada budu u Engleskoj.

Ovaj dom im je dala Harryjeva baka, Elizabeta II. kao poklon za vjenčanje, ali nakon što su odlučili odstupiti i postati financijski neovisni, očekivalo se da će Harry i Meghan Markle plaćati najam dok budu provodili vrijeme ondje. Stoga se nikad neće ni raspravljati  o tome tko će dobiti ovu kuću, jer ona ionako pripada britanskoj kraljici. Ni drugi posjedi ili zapravo bilo kakva imovina u vlasništvu kraljice također se ne mogu dijeliti, a pogotovo ne slavni Windsor.

Meghan bi i dalje bila vojvotkinja

Kad je par odlučio odstupiti od kraljevskih dužnosti, više im nije bilo dopušteno koristiti titule svog kraljevskog visočanstva. Međutim, oni su još uvijek vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, a čak i da prekinu brak, Meghan bi ostala vojvotkinja.

Primjer za to je razvod Sarah Ferguson i princa Andrewa. Kada su se razveli, Sarah je morala  odustati od titule kraljevskog visočanstva, ali je zadržala titulu vojvotkinje. Unatoč razvodu 1996., prinčeva bivša supruga i danas je poznata kao Sarah, vojvotkinja od Yorka.

Dakle, Meghan će na kraju ostati samo titula.

Harry će požaliti što je oženio Meghan! Ostat će bez svega! Ovo su posljedice koje će snositi!

Kraljevska biografkinja iznijela pravu istinu o Harryju i Meghan! Kada čujete kakva je zapravo Meghan smučit će vam se!

TRAGIČAN ZADNJI SUSRET: Kate nije mogla biti gora prema Meghan, a Harry i William kao da nisu braća!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.