Instagram

Ella Dvornik zna kako od komada mesa za 200 kuna možete dobiti čak 16 ukusnih odrezaka!

Autor: Iva Hanzen

Ella Dvornik se prometnula u pravu kuharicu. Nedavno je radila sushi, što moramo priznati nije nimalo lak pothvat, a sada nam je otkrila ne samo to da od komada mesa za 200 kuna možete dobiti čak 16 ukusnih odrezaka, već i to kako pripremiti egzotično jelo s ostatkom ove svima omiljene namirnice. ‘Charles je neki dan u Lidlu kupio neki ogromni komad mesa za 200 kuna i od toga smo dobili 16 steakova ? nemam mjesta u frizeru pa sam išla iskoristit da oslobodim. Pa evo danas na meniju goveđi stir-fry s narančom’, napisala je pored fotografije na kojoj se nalazi mesna delicija za prste polizati, a svojim je fanovima čak otkrila i recept.

 

View this post on Instagram

 

Ajde potrudila sam se da izgleda lijepo za feed makar moram priznat da mi fotkanje hrane nije jača strana,al svašta čovjek nauči kad je potreba 🙂 Charles je neki dan u Lidlu kupio neki ogromni komad mesa za 200 kuna i od toga smo dobili 16 steakova ? nemam mjesta u frizeru pa sam isla iskoristit da oslobodim. Pa evo danas na meniju goveđi stir-fry s narančom. Recept glasi ovako: Na tanko narezat biftek, poriluk, jedan luk i dva režnja češnjaka. Prvo u tavu na kokosovo ulje bacite poriluk,luk i češnjak. Pirjat minutu, ubacite meso, 5 minuta pirjat u woku. Nakon toga soya sos, sezamovo ulje, sok od sviježe iscjeđene naranče. Cimet! lovorov list ( po ukusu) Povisit vatru i mješat dok se umak ne zgusne. Ja sam poslužila stir fry na matovilcu koji sam prethodno poprskala limetom i maslinovim uljem. ? Čak je i mama @danijeladvornik Odobrila. Bit ce nesto od mene ?

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

‘Recept glasi ovako:




Na tanko narezat biftek, poriluk, jedan luk i dva režnja češnjaka.
Prvo u tavu na kokosovo ulje bacite poriluk,luk i češnjak.

Pirjat minutu, ubacite meso, 5 minuta pirjat u woku.

Nakon toga soya sos, sezamovo ulje, sok od sviježe iscjeđene naranče. Cimet! lovorov list ( po ukusu)




Povisit vatru i mješat dok se umak ne zgusne.

Ja sam poslužila stir fry na matovilcu koji sam prethodno poprskala limetom i maslinovim uljem. ?

Čak je i mama @danijeladvornik
Odobrila. Bit ce nesto od mene ?, objasnila nam je Ella.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.