Foto: Karmen Poznić

Ella Dvornik uz fotografije potvrdila da je trudna!

Autor: R.A.

Iako se već neko vrijeme priča o mogućoj trudnoći, sada je sama Ella potvrdila glasine!

Influencerica i blogerica Ella Dvornik u nedjelju je ujutro na svojoj Facebook stranici gdje je prati skoro 300 tisuća ljudi obznanila svojim obožavateljima da je trudna uz popratne fotografije gdje se već nazire trbuščić i u zagrljaju svog zaručnika Charlesa Piercea.

“Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo završiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo što radimo ni kako će to sve izgledati, ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani zamislite kako je nama, prešli smo polovinu ima već neko vrijeme”, rekla je Ella, a ostale fotografije pogledajte u njenoj objavi.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.