Instagram

Ella Dvornik objavila fotografiju djeteta u trbuhu! Ovo izazvalo podijeljene reakcije! Pizor se ne sviđa svima!

Autor: Iva Hanzen

‘Iz malenog prutića, u pravo pravcato lice ? pozdravite ovo jos bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog ‘kul’ imena uskoro 🙂 i da. Službeno na pola puta!#20weekspregnant’, napisala je Ella Dvornik pored fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj se može vidjeti njezino nerođeno dijete. Doduše, ova je fotografija izazvala podijeljenje reakcije. Neke su obožavateljice bile oduševljene, druge su se posvađale oko toga je li dijete na slici djevojčica ili dječak, ili se pak radi o blizancima. Bilo je i onih sa savjetima kako bi Ella trebala nazvati dijete, a našlo se i onih kojima je više dosta toga da Ella tako detaljno izvještava o svojoj trudnoći.

‘Pa meni ovo nije baš zgodno. Znam s čim se žena bavi, ali u tokoj mjeri dijeliti svoju intimu i svoju djecu. Ne znam, ne sviđa mi se’, napisala je tako jedna obožavateljica.

Instagram

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.