Instagram

Ella Dvornik najavila još jednu plastičnu operaciju! Evo koju!

Autor: Iva Hanzen

Nakon samo par dana od objave fotografija s novim nosom, Ella Dvornik je najavila još jednu operaciju. Zanimljivo je da joj je to, gotovo možemo reći prorekla, obožavateljica. Ispod spomenutih fotografija s Instagrama ostavila joj je simpatičan komentar: “Ovako je i moj nakon operacije bio savršen, ali nisam ga baš pazila i opet imam grbu. Nakon što sam postala mama, primila sam udaraca u nos ni sama ne znam koliko puta. Tako da, čuvaj se Balie! ?”. Izgleda da je bila u pravu jer je Ella u obliku Instagram Storyja izjavila da je već dobila toliko udaraca od Balie da će za godinu dana opet morati na operaciju.

Screenshot Instagram

No, to ne sprečava mladu mamu da uživa sa svojom kćerkicom koliko god je Balie živahna. Tako je uz ovaj Story objavila i fotografiju na kojoj kupuje namirnice, pritom gurajući i kolica za kupnju i vozilo kojim je upravljala energična slatkica. Time nam je Ella ujedno otkrila da ne koristi baka-servis ili usluge dadilje kada joj se prohtje, nego kao i svaka obična mama odlazi sama s djetetom u dućan. Moramo reći da joj ova uloga neočekivano dobro stoji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ušla sam u klub ljudi koji guraju vozila po dućanu. ? #shopping

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.