Instagram

Dok Šuput daruje haljine, Ciganović ‘iskopao’ objavu koja optužuje njezinog supruga da duguje novac!

Autor: Iva Hanzen

Maja Šuput je vrijeme u samoizolaciji odlučila iskoristiti kako bi napravila reda u svom veličanstvenom ‘walk in’ ormaru, ali i podijelila neke od svojih haljina. Početkom ovog tjedna najavila je ‘giveaway’, odnosno darivanje koje će trajati sedam dana, a svaki dan ima plan pokloniti po jednu od haljina koje je nosila na nastupima.

Ako pomičete prstom u desno na objavama niže vidjet ćete četiri haljine koje je do sada podijelila, a kako je interes za Majinim haljinama izuzetno velik, pjevačica je priznala da je morala otvoriti ured od doma kako bi se uhvatila u koštac sa svim ženama željnima njezine odjeće.

Kako je krenulo, ne bismo se stoga čudili da poduzetna Maja pokrene pravi biznis od nečega što je započelo kao humanitarna akcija.

U Majine humanitarne ciljeve sumnja stilist Neven Ciganović koji se putem Facebook statusa i fotografije obrušio na pjevačicu jer, kako tvrdi, dijeli jeftinu kinesku odjeću, s obzirom na to da je uočio da neke od njezinih haljina nisu djelo Marka Grubnića, kako je na početku darivanja isticala, već su naručene s određenih internetskih stranica.

Tako je Neven izdvojio šljokičastu zelenu haljinu koju je Maja poklanjala prvi dan darivanja te je otkrio da spomenuta haljina nije Grubnićevo djelo, već je kupljena za 14 dolara, što je manje od 100 kuna.

Facebook

Fotografiju iznad popratio je i sljedeći Nevenov status:

‘S obzirom da je snimanje TLZP ukinuto do daljnjega kao i njeni nastupi,pjevačica lakih nota Maja Šuput je ipak našla načina za samopromociju pa je odlučila svojim “hvalevrijednom” gestom poklanjati svoje olinjale kineske prnje svojim pratiocima. Uz to je bez imalo srama također podjelila i medijske naslove članaka o tom svom “humanitarnom”djelu na svom instastoryju. Kad je toliko”širokog”srca, kako se nije dosjetila poklanjati one njene kineske mikrofone, slušalice i crtiće Majushka koje inače prodaje (a nedavno je i kukala da joj zbog ove situacije posao pati),djeci koja su u potresu ostala bez doma i onima u kućama da im bar malo uveseli ovo vrijeme u samoizolaciji.??’.

No, ovo nije sve. Neven je na Facebooku pronašao post gospodina Borisa Ivančića koji optužuje Majinog supruga Nenada da mu nije isplatio novce za vino koje je Maja trebala prodavati u sklopu svog brenda Majushka. Boris tvrdi da je Maji i Nenadu isporučio vino kao što je i obećao, no oni njemu nisu platili novce za isto.

 

Facebook

U sukob između gospodina Borisa, Nenada i Maje nećemo ulaziti jer je to posao nadležnih institucija, ali zato smo Nevena upitali par pitanja na temu Majinih haljina.

Kako ti se čine haljine koje je Maja do sada podijelila?

Haljine koja Maja djeli nisu neki spektakl čega je i sama svjesna čim ih se tako lako odriče, jer nisam vidio da je podjelila niti jednu pravu dizajnersku kiklju tipa Versace pa makar i fake Versace. No, svjestan sam da i ovo što poklanja nešto znači njenim obožavateljima.

Svi su oduševeljeni Majinim giveawayem/darivanjem, a ti?

Što se pak tiče njenog giveawaya to je zaista lijep čin od nje i za svaku pohvalu, ali ne znam koliko netko može imati koristi u ovim vremenima od tih poluporno krpetina kad se svi pozivamo da ostanemo doma.

Misliš li da je Maja stvarno solidarna ili joj se jednostavno više ne daju nositi te haljine? 

Pa ja nekako vjerujem da ona ovo čega se rješava daje od srca, ali smatram da bi bilo puno ljudskije od nje da je poklanjala one svoje Majushka mikrofone, slušalice i crtiće (na kojima inače zarađuje) djeci koja sad moraju na žalost vrijeme provoditi u kućama i kojima bi sigurno te stvari uljepšale i učinile vrijeme u samoizolaciji zabavnijim i lakšim za prebroditi. S obzirom na to da ona zaista može napraviti humano djelo i odreći se djela svoje zarade, a da pritom ne mora donirati živu lovu, mislim da je ova cijela priča s haljinama pomalo lakovjerna i namjenska u svrhu samopromocije.

Maja Šuput odlučila razveseliti fanove u ovoj teškoj situaciji! Dijeli haljine u kojima je nastupala!

Maja Šuput opet pokazala koliko je licemjerna! Neven Ciganović ju razotkrio!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.